crazy train Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 Witajcie!!!!!!!Moze ktoś mi udzielic informacji -na temat jakis walk ,innych ciekawych wydażen-ogólnie gdzie moge poszperac w okolicy Tychów i pobliskich miejscowości.Jestem początkującym szperaczem i spodziewam sie od doświadczonych kolegów informacji.Chodzenie po plażach juz mi sie znudziło:-)Z góry dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
d007 Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 No co za wysyp poszukiwaczy w tym roku w Tychach. Jeżeli mieszkasz w Tychach i nie wiesz jakie walki i gdzie się odbywały tutaj w czasie wojny to tylko się wstydzić.Każdy z nas kiedyś zaczynał i zdecydowanie zaczynaliśmy od literatury historycznej. Księga wrześniowej chwału pułków śląskich" - Przemszy-ZielińskiegoBitwy polskiego września" tom I - ZawilskiegoArmia Kraków" Jurgi ...tam znajdziesz informacjepozdrawiam d007
d007 Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Sorry Armia Kraków" - mjr-a Steblika a nie Jurgi.d007
crazy train Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 No dzieki brachu ,nigdy sie tak nie interesowałem walkami w naszym rejonie,no to teraz bede miał lektore na długie zimowe wieczory.To w Tychach taki wysyp poszukiwaczy?????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.