Skocz do zawartości

Śnieznezimowewykopki

VIADER

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tutaj mozecie zamieszczac co wykopaliscie spod sniegu.pozdro.Wiem ze jest watek Ostatnie trafienia"lecz jest o wszystkim.A ten jest o tym ca zostało wyciagniete spod sniegu.
Napisano
Piszczace:D.Macku ja mam 30 luseczek 6 lódeczek nakretke od solniczki i zmarznieta brode:DMo to wykopalismy ok 70 łusek..jak nie wiecej.A to chyba nie koniec jak mniemam.Pozdro.A jednak Obert nie zmarzł...Taki doł...To chyba ciepło mu było:D.A i mam jeszcze 2 pociski od Mosina.Dzieki MichalD za wyjazd:)...
Napisano
Mam wrażenie że Tobie ziemia skuta niesamowicie" oddaje jeszcze więcej niż ziemia nie skuta ;). Gratuluję, ja póki co mam przymusowy urlop (wykrywacz mi zmarł).
Napisano
Witaj Voucur,kopę lat. Co do sygnałów, to mam wrażenie, że stały się one jeszcze intensywniejsze niż wiosną czy latem. Trochę toi dziwne i nie sposób tego wytłumaczyć, ale wszystko na to wskazuje. Odwiedzam pewne stare miejscówki, które już schodziliśmy kilkaset razy, a tu takie niespodzianki..he..he.. Nie zazdroszczę Ci problemów ze sprzętem, ale do wiosny powinieneś zdążyć z jego naprawą.

Pozdrawiam
Monsun

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie