piotrek w Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 witam. Przedstawiam zdjecie bagnetu. Głownia jest w dobrym stanie, ale chodzi mi o rękojeść. Jest ona troche zniszczona rdzą oraz osłona ogniowa jest prawie doszczetnie zniszczona. Okładka z jednej strony jest dobra ale z drugiej, ja widać na zdjęciu jest jej kawałek. Mam pytanie czy czyścić ten bagnet?? jeśli tak to jak odkręcić te srubki?? czy jak wsadze bagnet do nafty to coś sie stanie z drewnem? A moze go tak pozostawić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Śruby raczej nie do odkręceni(przy próbie odkręceni ulegną zniszczeniu). Moczenie w nafcie odradzam bo drewno będzie śmierdzieć parę lat. Okładki nasącz olejem lnianym, potem na mokro możesz czyścić metal włókniną. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.