posel Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Napisano 21 Styczeń 2005 Witam!Ile schronów jest znanych na południu OWŚ - chodzi mi o rejon od rzeki Jamny do Gostynki.Interesuje mnie liczba schronów, fundamentów, wykopów i planowanych miejsc budowy.Bardzo proszę o wypowiedzi.Bartosz Fender
d007 Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 WitajJeżeli Twój mejl jaki podałeś przy rejestracji na forum jest aktualny to wyśle Ci na niego interesujące Cie informację.Oczywiscie liczba wszytkich schronów i ich umiejscowienie zwłaszcza jeżeli chodzi o same wykopy pod fundament jest dzisiaj trudna do ustalenia. Jeżeli jesteś bardziej zainteresowany poznaniem tego tematu to zapraszam do współpracy i spotkania w terenie.pozdrawiamd007
posel Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Napisano 22 Styczeń 2005 Witam!Tak ten adres jest aktualny. Jeśli niesprawiłoby Ci to kłopotu to poproszę o te dane.Sądzę, że warto byłoby w przyszłości spotkać się gdzieś w terenie"...PozdrawiamBartosz Fender
d007 Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Już wysłałem mejla. Mam nadzieje, że dotarł.Pozdrawiam d007
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.