warwick Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Napisano 21 Styczeń 2005 Witajcie,mogę okazyjnie kupić takiego whitea w dziwnym stanie, a minaowicie rurki, puszka, rękojeść wyglądają tak jakby nigdy nie były używane ,za to pęknięty jest plastik osłaniający wyświetlacz (ten z symbolami), kabel od sondy jest pogryziony przez chomika (działa) i brakuje podłokietnika.płace za to 300zł, czy warto?? do whites'a jest w komplecie sonda BLUE MAX 800 Precision ScanJuż zdązyłem ustalic ,że Classic ID to to samo co Classic SL ,tylko ID ma wyświetlacz.Proszę o opinie od użytkownków na temat tego sprzętu czy jest to bardziej sprzet na militeria czy na monety przy czym nie chodzi mi o cewkę bo mam jeszcze eagle spectrum z cewką BM950 to mogę podmienić - chodzi mi o charakterystykę samego wykrywaczai na koniec może ktoś ma jakis patent na dorobienie podłokietnika ?? może z kuli inwalidzkiej...??dzieki z góry i pozdrawiam Piotr - warwick@___/--[]
warwick Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Napisano 22 Styczeń 2005 no smiało :) nie wierze, że nikt nie używa takiego sprzętu...pozdr. warwick
random Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 w takiej cenie brałbym w ciemno, pod warunkiem, że są to jedyne uszkodzenia. WC ID to wykrywacz zdecydowanie na monety, warto się zaopatrzyć w sonde BM950, bo ta mała to jednak w/g mnie za słabo ściąga; co do podłokietnika - zostaje ślusarz :) Ja w swoim podłokietnik rozwaliłem i kumpel zrobił mi nowy, wygląda lepiej od oryginału :)pzdr, random
warwick Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 dzięki serdeczne randomo takie info mi chodziłowykrywacz kupiłem za 400zł z tym ,że znalazł się oryginalny podłokietnikjak tylko ziemia bedzie trochę łatwiejsza do kopania ruszam na testy pozdr.Piotr- warwick
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.