Skocz do zawartości

Whites Classic ID - czy warto ?? Rev.2

warwick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witajcie,
mogę okazyjnie kupić takiego whitea w dziwnym stanie, a minaowicie rurki, puszka, rękojeść wyglądają tak jakby nigdy nie były używane ,za to pęknięty jest plastik osłaniający wyświetlacz (ten z symbolami), kabel od sondy jest pogryziony przez chomika (działa) i brakuje podłokietnika.
płace za to 300zł, czy warto??
do whites'a jest w komplecie sonda BLUE MAX 800 Precision Scan
Już zdązyłem ustalic ,że Classic ID to to samo co Classic SL ,tylko ID ma wyświetlacz.
Proszę o opinie od użytkownków na temat tego sprzętu
czy jest to bardziej sprzet na militeria czy na monety przy czym nie chodzi mi o cewkę bo mam jeszcze eagle spectrum z cewką BM950 to mogę podmienić - chodzi mi o charakterystykę samego wykrywacza
i na koniec może ktoś ma jakis patent na dorobienie podłokietnika ?? może z kuli inwalidzkiej...??dzieki z góry i pozdrawiam
Piotr - warwick
@___/--[]
  • 2 weeks later...
Napisano
w takiej cenie brałbym w ciemno, pod warunkiem, że są to jedyne uszkodzenia. WC ID to wykrywacz zdecydowanie na monety, warto się zaopatrzyć w sonde BM950, bo ta mała to jednak w/g mnie za słabo ściąga; co do podłokietnika - zostaje ślusarz :) Ja w swoim podłokietnik rozwaliłem i kumpel zrobił mi nowy, wygląda lepiej od oryginału :)
pzdr, random
Napisano
dzięki serdeczne random
o takie info mi chodziło
wykrywacz kupiłem za 400zł z tym ,że znalazł się oryginalny podłokietnik
jak tylko ziemia bedzie trochę łatwiejsza do kopania ruszam na testy
pozdr.Piotr- warwick

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie