Skocz do zawartości

Który na monetki?

Verte

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Który z polskich producentów jest najbardziej czuły na monetki? Bardzo proszę opiszcie swoje perypetie związane z kupnem, serwisem i różnymi innymi problemami z producentami.

Pozdrawiam
Verte
Napisano
Róbcie tak dalej ...
Wielu ludzi znających się na zeczy" , już przestało się wypowiadać na tym forum , robiąc takie podśmichujki" to niedługo nikt nie uzyska rzeczowej odpowiedzi na swoje pytania .

Napisano
Do Carbon ;-)))))))))))))))

A wracając do tematu to myślę, że sprawa jest nie mniej istotna jak sam sprzęt.

Pozdrawiam
Verte
Napisano
Wielu ludzi znających się na zeczy" , już przestało się wypowiadać na tym forum, no bo po co mają to robić, skoro i tak ich zakrzyczą ci, którzy mają gotową odpowiedź na wszystkie pytania.
Dodam jeszcze: tę samą odpowiedź, niezależnie od tego jakie było pytanie.
Napisano
Naprawdę nigdy nie było „mrocznych” relacji z naszymi rodzimymi producentami ? To albo jest tak dobrze albo to forum odwiedza tylko określone grono zadowolonych. Sam nie wiem co o tym myśleć! ... idzie lepsze ?

Pozdrawiam
Verte

Napisano
A kto do cholery ma wiedzieć , który producent ma najleprzego nosa do monet ?!!?

Ale panu Verte spewnością chodziło o typ wykrywacza(chyba że się mylę...) więc napisze tak :

A kto do cholery ma to wiedzieć ??!!
Czy ktoś biegał z każdą piszczałką i może wyrazić na ten temat swój pogląd bo ja w to wątpie.

Śledze wszystkie polskie fora związane z tematem od początku ich istnienia i żal mi dupe ściska , że to co było już przemineło ... Kiedyś nie wyobrażałem sobie dnia bez jakiegoś ciekawego tematu do przeczytania teraz jak wejde raz czy dwa na tydzień na wszystkie fora to mi wystarcza w zupełności bo i tak opuszam je z pewnym niesmakiem...

Bociek na Twoim miejscu wywalałbym wszystkie posty z tak sformułowanymi zapytaniami bo jest opcja szukaj".

A tak wogule to puściłbym te wszystkie posty w niebyt i założył po nowym wątku dla każdego detektora i co wartościowsze opinie bym zostawił a inne delete" ...
A wolność słowa... - jest tam gdzie wartościowa wypowiedż a nie tam gdzie pierdolenie o dupie maryny.

Pozdrawiam Cortez
Napisano
Napisze trochę nie na temat. To że koledze Cortezowi przezjadły sie wszystkie fora nie jest powodem żeby zamieszczał tu potst nic nie wnoszący do dyskusji i pełen wulgaryzmów bo to świadczy tylko o jego poziomie. I nie mam zamiaru prowokowac tu kolejnej pyskówki ale chodzi mi o zachowanie pewnego poziomu wypowiedzi na forum. Czy
moderator śpi???
Pozdrawiam L.
Napisano
Cortez ma rację! Co niektórym się nudzi i zaczynają takie nic nie wnoszące dwuznaczne wątki !
Zreszta autor ropoczynający ten temat nic mądrego jeszcze na tym forum nie napisał wię trudno sie dziwić !
Napisano
Nie podważam zasadności tego postu tylko jego poziom.
A co do udzacych się" autorów postów: Panowie bądźcie wyrozumiali i dajcie młodemu pokoleniu zaistnieć. Od kogo jak nie od doświadczonych poszukiwaczy mają zaszczepić się pasją? A takie posty mogą tylko zrazić. Nie jestem zwolennikiem dyskryminacji kogo kolwiek tym bardziej na forum. Więcej postów poza tematem nie napiszę;)
Pozdrawiam serdecznie L.
Napisano
He he ;) Wiedziałem że mi się oberwie po uszach :D
Ale troszkę myslałem nad tym problemem i postanowiłem nauczyć się programowania tylko po to aby noobies mieli lżej :) ... ale to już tajemnica .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie