Verte Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Napisano 20 Styczeń 2005 Który z polskich producentów jest najbardziej czuły na monetki? Bardzo proszę opiszcie swoje perypetie związane z kupnem, serwisem i różnymi innymi problemami z producentami. PozdrawiamVerte
zul_ Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Poczytaj wczesniejsze posty bylo to juz 1000 razy /pozdr zul^
Maciej G Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Kup Rutusa Ultra i obędzie się bez perypeti ...
carbon Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Pytanie kolegi Verte miało charakter prowokacyjny,ale jak się okazuje wyszedł z tego test na inteligencję.
Maciej G Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Róbcie tak dalej ... Wielu ludzi znających się na zeczy" , już przestało się wypowiadać na tym forum , robiąc takie podśmichujki" to niedługo nikt nie uzyska rzeczowej odpowiedzi na swoje pytania .
Verte Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Napisano 21 Styczeń 2005 Do Carbon ;-)))))))))))))))A wracając do tematu to myślę, że sprawa jest nie mniej istotna jak sam sprzęt.PozdrawiamVerte
carbon Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Wielu ludzi znających się na zeczy" , już przestało się wypowiadać na tym forum, no bo po co mają to robić, skoro i tak ich zakrzyczą ci, którzy mają gotową odpowiedź na wszystkie pytania.Dodam jeszcze: tę samą odpowiedź, niezależnie od tego jakie było pytanie.
Verte Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 Naprawdę nigdy nie było „mrocznych” relacji z naszymi rodzimymi producentami ? To albo jest tak dobrze albo to forum odwiedza tylko określone grono zadowolonych. Sam nie wiem co o tym myśleć! ... idzie lepsze ?PozdrawiamVerte
cortez Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 A kto do cholery ma wiedzieć , który producent ma najleprzego nosa do monet ?!!?Ale panu Verte spewnością chodziło o typ wykrywacza(chyba że się mylę...) więc napisze tak :A kto do cholery ma to wiedzieć ??!!Czy ktoś biegał z każdą piszczałką i może wyrazić na ten temat swój pogląd bo ja w to wątpie.Śledze wszystkie polskie fora związane z tematem od początku ich istnienia i żal mi dupe ściska , że to co było już przemineło ... Kiedyś nie wyobrażałem sobie dnia bez jakiegoś ciekawego tematu do przeczytania teraz jak wejde raz czy dwa na tydzień na wszystkie fora to mi wystarcza w zupełności bo i tak opuszam je z pewnym niesmakiem...Bociek na Twoim miejscu wywalałbym wszystkie posty z tak sformułowanymi zapytaniami bo jest opcja szukaj".A tak wogule to puściłbym te wszystkie posty w niebyt i założył po nowym wątku dla każdego detektora i co wartościowsze opinie bym zostawił a inne delete" ...A wolność słowa... - jest tam gdzie wartościowa wypowiedż a nie tam gdzie pierdolenie o dupie maryny.Pozdrawiam Cortez
luger Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Napisze trochę nie na temat. To że koledze Cortezowi przezjadły sie wszystkie fora nie jest powodem żeby zamieszczał tu potst nic nie wnoszący do dyskusji i pełen wulgaryzmów bo to świadczy tylko o jego poziomie. I nie mam zamiaru prowokowac tu kolejnej pyskówki ale chodzi mi o zachowanie pewnego poziomu wypowiedzi na forum. Czy moderator śpi??? Pozdrawiam L.
Maciej G Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Cortez ma rację! Co niektórym się nudzi i zaczynają takie nic nie wnoszące dwuznaczne wątki !Zreszta autor ropoczynający ten temat nic mądrego jeszcze na tym forum nie napisał wię trudno sie dziwić !
luger Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Nie podważam zasadności tego postu tylko jego poziom.A co do udzacych się" autorów postów: Panowie bądźcie wyrozumiali i dajcie młodemu pokoleniu zaistnieć. Od kogo jak nie od doświadczonych poszukiwaczy mają zaszczepić się pasją? A takie posty mogą tylko zrazić. Nie jestem zwolennikiem dyskryminacji kogo kolwiek tym bardziej na forum. Więcej postów poza tematem nie napiszę;)Pozdrawiam serdecznie L.
cortez Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 He he ;) Wiedziałem że mi się oberwie po uszach :DAle troszkę myslałem nad tym problemem i postanowiłem nauczyć się programowania tylko po to aby noobies mieli lżej :) ... ale to już tajemnica .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.