Skocz do zawartości

Wykrywacz zza granicy...

d2io83k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chcialem sie dowiedziec czy kupil ktos z was wykrywacz np. na ebay.com bo wydaje mi sie ze w USA sa owiele tansze niz u nas. Widzialem 100$ i to juz taki lepszy to i tak wychodzi 300zl, a przesylka nie bedzie duzo wiecej kosztowala niz 50zl.
Napisano
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=67775&item=5742285152&rd=1
O np taki.... co o nim sadzicie? szkoda ze nie wysyla za granice :)
Napisano
przesyłka około 40$ + koszt płatności paypal odpada , najłatwiej money order Western Union( w BZWBK) około 15 $
czyli już musisz dodać jakieś 160 złociszy.Radze też ubezpieczyć paczkę.kilka $$ . Może być jeszcze na granicy cło i vat. nie wiem powyżej jakiej kwoty 50 czy 100 usd i czy zawsze.
a i gościu pisze że wysyła tylko w USA . Ale musisz się zapytać. moim zdaniem generalnie jest jak z allegro -- czasem się opłaca. Zresztą poszukaj na forum kilka osób kupiło tak wykrywkę.
Napisano
Witam! Dziobek (chyba tak powinno czytać się Twój nick :) ), jeśli szukasz wykrywki w bardzo dobrym stanie napisz maila, lukasz@poszukiwania.pl. Mam Bounty Huntera Trackera IV. Pozdrawiam, Łukasz
P.s. Bocian, sory, że taka treść postu, ale kolega nie podaje maila. :)
Napisano
Ja sciągnołem przez znajomego Spectruma DXF z USA za 1000 USD. Cena znacznie lepsza od tej u nas. A jak się zepsuje - trzeba będzie dać zarobić Proscanowi

Pozdrawiam
Mirass
Napisano
Uważaj na cło i vat. Niestety amerykanie są gamonie. Można im pisać i pisać, by na paczce zaznaczyli Gift ( prezent) i wartość poniżej 50$, a oni i tak swoje.....
Mój zaznaczył gifta, ale wpisał wartość ceny wylicytowanej z kosztami wysyłki, dzięki czemu musiałem zapłacić w polsce prawie 500 PLN cła i Vatu. Poza tym naprawdę jest kłopot z przekazaniem pieniędzy. Western Union Money Transfer działa szybko, ale drogo. Poza tym gość musi się zgodzić na takie coś, a na koniec.. może tak być, że on kasę podejmie a Ty .... nie dostaniesz nic. Nie tylko u nas są cwaniacy. Pisałem do PayPala, ale mnie olali, odpisali, że to bardzo dużo wysiłku z dołączeniem nowych państw do PayPala, Kiedyś mi odpisali, że wystarczy bym miał konto w dowolnym amerykańskim banku, ale teraz się wycofali.... Owszem w amerykańskim, ale w AMERYCE, w USA, amerykański bank w Polsce ich nie zadowala. Posiadanie karty kredytowej ( wypukłej)np MasterCard też mają w d...
Zatem to co tanie w USA może okazać się porównywalne z dostępnym tutaj. Co innego, gdy masz tam kogoś.
Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie