jakiś_gościu Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Napisano 17 Styczeń 2005 Chiałbym poznać wasze opinie na temat poszukiwania militariów(bo już wiem, że na monety się sprawdza) wykrywaczem NEO3 Loctansa. Jak się nim szuka zakopanych głębiej sporych przedmiotów. Może się też wypowie ktoś kto ma porównanie z Rutusem Ultra, bo między tymi dwoma się zastanawiam. Za wszystkie opinie na temat tych wykrywaczy(szczególnie neo3) w poszukiwaniu militariów będe wdzięczny.
cortez Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 O Neo Robi napisał sporo na www.PoszukiwanieSkarbow.comUrzyj wyszukiwarki na tej i na powyższej stronce a będziesz miej więcej z opisu wiedział co to za wykrywka.
jakiś_gościu Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Napisano 19 Styczeń 2005 Dzięki, ale czytałem tam już wszystkie posty dotyczace tego wykrywacza i jest zachwalany, ale w poszukiwaniu monet. Znalazłem tam tylko jeden wypowiedź dotyczacą doswiadczeń w szukaniu militarii tym wykrywaczem, dlatego chciałem poznać więcej opini posiadaczy tej wykrywki. Czy ktoś wogóle używa go do szukania militarki?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.