Skocz do zawartości

Wezcie to prosze calkiem powaznie

Gość mick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy nie moznaby zorganizowac jescze jednego zlotu w rzeczce a dokladnie chodzi o wspomniana chałde i mostek. Wszyscy ktorzy sa chetni - przeciez mozemy sie zgadac i jechac - wystarczy troszke dobrych checi od kazdego - nie byloby milo czegos znalezc???
a pozatym nie zastanawia was fakt, ze nie po to budowano niektore korytarze, zeby je na koncu zabetonowac (sadze ze sa najnormalniej w swiecie zaczopowane) pozdrawiam i dajcie znac - ci co nie chca wyjazdu prosze tez - wtedy bedzie wiadomo na czym stoimy.
Naprawde dobrze by bylo tam pochodzic - sadze ze dobrze by bylo sie dokladnie zapoznac z rejonem w ktorym bylo spodziewane polaczenie wszystkich podziemnych kompleksow - przeciez malo kto buduje takie rzeczy nie przygotowujac punktu centralneg
pozdrawiam
Napisano
Zaczopować korytarz.Hmmmmmmmmmmmmmmm.
Smiała teoria i niech teorią pozostanie.
Hartmann
Napisano
Tak to jest, gdy urojenia i manipulacje Witkowskiego pozostawia się bez komentarza.
Nie wiem, czy zwróciliście np. uwagę, że cytat z książki Mołdawy (cytuję z pamięci) \szereg niewielkich pomieszczeń ze stalowymi drzwiami, pustych wewnątrz\" u Witkusia (STBH tom 3) stał się \olbrzymimi obetonowanymi halami zamykanymi potężnymi stalowymi wrotami\". Czy trzeba więcej?
Napisano
A wspomniana książka była oczywiście autorstwa J. Cery. :-)))
Napisano
Kiedyś też taki byłem , chmm...pozazdrościć, pozazdrościć ...
Napisano
wyluzuj wyluzuj...
sluchajcie jak mi ma jakis kamien na leb spasc to lepiej sie poczuje jak bede myslal ze spadl w korytarzu w ktorym moze cos byc :)))
a do tych spraw podchodze tak dlatego, ze.. hm wyjasnie jesli sie kiedys na ircu/w chacie/w realu spotkamy, bo to dluugi temat
Napisano
a wogole to do czego by ludzie doszli bez chorej wyobrazni???
Napisano
najwyżej powiedz kiedy bys to chciał zrobić a napewno się pomyśli co i jak bo ja tam chętnie pojade zresztą polonez mój nie pierwszy raz tam jedzie i jeszcze napewno nie raz pojedzie
pozdro michał BBasia
Napisano
TUTAJ NIE MA POWAŻNYCH LUDZI UWIERZ MI SAME GŁĄBY I PALANTY, ZRESZTĄ CO WIDAĆ PO ODPOWIEDZIACH.
POZDRAIWAM
Napisano
Ile masz lat?co chcesz tam robić?Jesli potrzeba będzie rozwalać ściany to napisz do mnie.Jką grubość możę mieć ten\czop\"
Napisano
Dziekuje tym \ ienormalnym\" za odpowiedzi :))
jeszcze raz zauwazylem (nie obrazajac nikogo mam nadzieje) ze wszedzie sa ludzie gotowi na wszystko - ci popychajacy tryby machiny i zimni realisci.
Pytanie do zimnych realistow: jesli wszyscy by mieli takie podejscie to gdzie miejsce na wszystkie odkrycia??? po co to robic? tylko dla kasy? mnie akurat najmniej o to chodzi
a teraz konkrety :)))
rozwalac (przynajmniej narazie) nie mam zamiaru z 3 powodow:
1. Nie wolno - nikt sie nie zgodzi na rujnowanie scian bez porzadnego wsparcia
2. Jesli cos jest zamurowane to njie wiadomo dlaczego
3. mamy odkrywac a nie rujnowac - jeszcze jest full miejsc nie odkrytych - zagruzowanych albo zbagatelizowanych przez \ ealistow\"
Pozdrawiam
Oby jak najwiecej zwyklych normalnych wariatow!
a napweno poszukamy wspolnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie