Skocz do zawartości

Wezcie to prosze calkiem powaznie

Gość mick

Rekomendowane odpowiedzi

Czy nie moznaby zorganizowac jescze jednego zlotu w rzeczce a dokladnie chodzi o wspomniana chałde i mostek. Wszyscy ktorzy sa chetni - przeciez mozemy sie zgadac i jechac - wystarczy troszke dobrych checi od kazdego - nie byloby milo czegos znalezc???
a pozatym nie zastanawia was fakt, ze nie po to budowano niektore korytarze, zeby je na koncu zabetonowac (sadze ze sa najnormalniej w swiecie zaczopowane) pozdrawiam i dajcie znac - ci co nie chca wyjazdu prosze tez - wtedy bedzie wiadomo na czym stoimy.
Naprawde dobrze by bylo tam pochodzic - sadze ze dobrze by bylo sie dokladnie zapoznac z rejonem w ktorym bylo spodziewane polaczenie wszystkich podziemnych kompleksow - przeciez malo kto buduje takie rzeczy nie przygotowujac punktu centralneg
pozdrawiam

Tak to jest, gdy urojenia i manipulacje Witkowskiego pozostawia się bez komentarza.
Nie wiem, czy zwróciliście np. uwagę, że cytat z książki Mołdawy (cytuję z pamięci) \szereg niewielkich pomieszczeń ze stalowymi drzwiami, pustych wewnątrz\" u Witkusia (STBH tom 3) stał się \olbrzymimi obetonowanymi halami zamykanymi potężnymi stalowymi wrotami\". Czy trzeba więcej?

wyluzuj wyluzuj...
sluchajcie jak mi ma jakis kamien na leb spasc to lepiej sie poczuje jak bede myslal ze spadl w korytarzu w ktorym moze cos byc :)))
a do tych spraw podchodze tak dlatego, ze.. hm wyjasnie jesli sie kiedys na ircu/w chacie/w realu spotkamy, bo to dluugi temat

najwyżej powiedz kiedy bys to chciał zrobić a napewno się pomyśli co i jak bo ja tam chętnie pojade zresztą polonez mój nie pierwszy raz tam jedzie i jeszcze napewno nie raz pojedzie
pozdro michał BBasia

Ile masz lat?co chcesz tam robić?Jesli potrzeba będzie rozwalać ściany to napisz do mnie.Jką grubość możę mieć ten\czop\"

Dziekuje tym \ ienormalnym\" za odpowiedzi :))
jeszcze raz zauwazylem (nie obrazajac nikogo mam nadzieje) ze wszedzie sa ludzie gotowi na wszystko - ci popychajacy tryby machiny i zimni realisci.
Pytanie do zimnych realistow: jesli wszyscy by mieli takie podejscie to gdzie miejsce na wszystkie odkrycia??? po co to robic? tylko dla kasy? mnie akurat najmniej o to chodzi
a teraz konkrety :)))
rozwalac (przynajmniej narazie) nie mam zamiaru z 3 powodow:
1. Nie wolno - nikt sie nie zgodzi na rujnowanie scian bez porzadnego wsparcia
2. Jesli cos jest zamurowane to njie wiadomo dlaczego
3. mamy odkrywac a nie rujnowac - jeszcze jest full miejsc nie odkrytych - zagruzowanych albo zbagatelizowanych przez \ ealistow\"
Pozdrawiam
Oby jak najwiecej zwyklych normalnych wariatow!
a napweno poszukamy wspolnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie