Gość Napisano 1 Marzec 2002 Napisano 1 Marzec 2002 Czy nie moznaby zorganizowac jescze jednego zlotu w rzeczce a dokladnie chodzi o wspomniana chałde i mostek. Wszyscy ktorzy sa chetni - przeciez mozemy sie zgadac i jechac - wystarczy troszke dobrych checi od kazdego - nie byloby milo czegos znalezc???a pozatym nie zastanawia was fakt, ze nie po to budowano niektore korytarze, zeby je na koncu zabetonowac (sadze ze sa najnormalniej w swiecie zaczopowane) pozdrawiam i dajcie znac - ci co nie chca wyjazdu prosze tez - wtedy bedzie wiadomo na czym stoimy.Naprawde dobrze by bylo tam pochodzic - sadze ze dobrze by bylo sie dokladnie zapoznac z rejonem w ktorym bylo spodziewane polaczenie wszystkich podziemnych kompleksow - przeciez malo kto buduje takie rzeczy nie przygotowujac punktu centralnegpozdrawiam
Gość Napisano 2 Marzec 2002 Napisano 2 Marzec 2002 Zaczopować korytarz.Hmmmmmmmmmmmmmmm.Smiała teoria i niech teorią pozostanie.Hartmann
Gość Napisano 2 Marzec 2002 Napisano 2 Marzec 2002 Tak to jest, gdy urojenia i manipulacje Witkowskiego pozostawia się bez komentarza.Nie wiem, czy zwróciliście np. uwagę, że cytat z książki Mołdawy (cytuję z pamięci) \szereg niewielkich pomieszczeń ze stalowymi drzwiami, pustych wewnątrz\" u Witkusia (STBH tom 3) stał się \olbrzymimi obetonowanymi halami zamykanymi potężnymi stalowymi wrotami\". Czy trzeba więcej?
Gość Napisano 3 Marzec 2002 Napisano 3 Marzec 2002 A wspomniana książka była oczywiście autorstwa J. Cery. :-)))
Gość Napisano 3 Marzec 2002 Napisano 3 Marzec 2002 Kiedyś też taki byłem , chmm...pozazdrościć, pozazdrościć ...
Gość Napisano 3 Marzec 2002 Napisano 3 Marzec 2002 wyluzuj wyluzuj...sluchajcie jak mi ma jakis kamien na leb spasc to lepiej sie poczuje jak bede myslal ze spadl w korytarzu w ktorym moze cos byc :)))a do tych spraw podchodze tak dlatego, ze.. hm wyjasnie jesli sie kiedys na ircu/w chacie/w realu spotkamy, bo to dluugi temat
Gość Napisano 3 Marzec 2002 Napisano 3 Marzec 2002 a wogole to do czego by ludzie doszli bez chorej wyobrazni???
Gość Napisano 3 Marzec 2002 Napisano 3 Marzec 2002 najwyżej powiedz kiedy bys to chciał zrobić a napewno się pomyśli co i jak bo ja tam chętnie pojade zresztą polonez mój nie pierwszy raz tam jedzie i jeszcze napewno nie raz pojedziepozdro michał BBasia
Gość Napisano 4 Marzec 2002 Napisano 4 Marzec 2002 TUTAJ NIE MA POWAŻNYCH LUDZI UWIERZ MI SAME GŁĄBY I PALANTY, ZRESZTĄ CO WIDAĆ PO ODPOWIEDZIACH. POZDRAIWAM
Gość Napisano 4 Marzec 2002 Napisano 4 Marzec 2002 Ile masz lat?co chcesz tam robić?Jesli potrzeba będzie rozwalać ściany to napisz do mnie.Jką grubość możę mieć ten\czop\"
Gość Napisano 4 Marzec 2002 Napisano 4 Marzec 2002 Dziekuje tym \ ienormalnym\" za odpowiedzi :))jeszcze raz zauwazylem (nie obrazajac nikogo mam nadzieje) ze wszedzie sa ludzie gotowi na wszystko - ci popychajacy tryby machiny i zimni realisci.Pytanie do zimnych realistow: jesli wszyscy by mieli takie podejscie to gdzie miejsce na wszystkie odkrycia??? po co to robic? tylko dla kasy? mnie akurat najmniej o to chodzia teraz konkrety :)))rozwalac (przynajmniej narazie) nie mam zamiaru z 3 powodow:1. Nie wolno - nikt sie nie zgodzi na rujnowanie scian bez porzadnego wsparcia2. Jesli cos jest zamurowane to njie wiadomo dlaczego3. mamy odkrywac a nie rujnowac - jeszcze jest full miejsc nie odkrytych - zagruzowanych albo zbagatelizowanych przez \ ealistow\"PozdrawiamOby jak najwiecej zwyklych normalnych wariatow!a napweno poszukamy wspolnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.