pancho Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Napisano 17 Styczeń 2005 witamTo moj first post wiec prosze o wyrozumialosc :) a wiec do rzeczy , dopiero zaczynam swoja przygode ze swiatem ktory znajduje sie parenascie centymetrow pod ziemia , przeczytałem wiecej postow niz ksiazek w zyciu , bylem chyba na kazdym forum odnosnie kopania , radzilem sie juz obcykanych" w tych tematach kolegow i niestety dalej niewiem jaki wykrywacz mam sobie kupic :( Wnioski ktore wyciagnelem ,( moze zbyt pochopnie)to ze kazdy chwali swoje , malo kto widzi wady swojego szperacza a takie jak wiemy wszyscy niestety sa .prosiłbym o konkretne ale i obiektywne rady , wspomne tylko ze interesuje mnie sprzet rodzimych producentow Teraz Polska !" ze wskazaniem na szukanie monet i innej drobnicy w cenie do ok 1200 1300 zł.wielkie pozdro !
milbas Napisano 17 Styczeń 2005 Napisano 17 Styczeń 2005 odwieczna odpowiedź ...- rutus ultra, bartek idtd. itp. (koledzy dodadzą jeszcze ze dwie niezłe wykrywki.PozdrawiamMILBAS
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.