Skocz do zawartości

Jest nas siła...Serce rośnie...

simon07

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czesc wszystkim kopaczom, szperaczom i poszukiwaczom... Tak sobie siedze w pracy i czytam forum i wiecie co? Jestem dumny, ze nie stoimy gdzies pod blokiem w dresach i nie szukamy zwady z kims slabszym. Mamy prawdziwa pasje. Ilu ludzi codziennie tu zaglada. Dzieli sie emocjami, poszukuje faktów, dyskutuje kulturalnie, obala teorie... Jak bosko wyglada watek pod tytulem np - co to jest" na identyfikacji... Ktos znajduje kawalek zlomu, ktory nie daje mu spac - a noz widelec to kawalem historii. Polskiej, niemieckiej czy rosyjskiej... Szuka, pyta, czysci, konserwuje... Nie rozumiem - mysle, ze jak wiekszosc z nas, podejscia do sprawy polskich prawodawcow. Zlodzieje, hieny cmentarne itd... Jasne, tacy sie tez tu kreca... Nie mozna generalizowac. Tworzymy, tu wirtualnie i w realu jakas spolecznosc. Potrzebna pomoc - nie ma sprawy - ktos zawsze pomoze mlodszemu, z mniejsza wiedza z danej dziedziny - pancerniacy bagnetowcom, a mundurowcy - wielbicielom fortyfikacji... Nie kisimy swojej wiedzy, dzielimy sie nia i ja poszerzamy - i o to qrcze chodzi...
Sentymentalnie ? Moze i tak - ale szczerze - dzieki. Bocian tobie superwielki dzienx - dla wszystkich forumowiczow zycze po prostu powodzenia w Waszych staraniach o nowe fanty, rozwiazanie zagadek i tajemnic. itd itp.... uff, ale sie rozpisalem.....

Pozdro - darz dol...
Napisano
Mimo , że na forum działam od niedawna to całkowicie sie z tobą zgadzam jedni przy użyciu wykrywacza i saperki inni poprzez ksiazki i zdjecia wzbogacaja nasza wiedze o historii. W ten sposób dowiadujemy sie więcej o przeszłosci bez historycznych przekłamań. Czasem znalezienie zwykłej łuski daje pretekst do ciekawej polemiki .
Pozdrawiam
HerrMateuss

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie