Gość Napisano 1 Marzec 2002 Share Napisano 1 Marzec 2002 Mam pytanie do wszystkich poszukiwaczy - chodzi o 2 sprawy:1. Sam chcialbym sie zająć exploracją - i chcialbym wyjechac z jakas ekipą. Jeśli ktoś potrzebuje chłopaka (21 lat) do tego, żeby wywijał łopatą albo czegoś w tym stylu, to chętnie podejmę współpracę2. Czy jest możliwość dogadania się z przewodnikami, żeby wpuścili, przeszli się w rejony nie udostępnione do zwiedziania, i czy w srodku można też używac łopaty, wykrywacza?acha przypomniało mi się..3. Czy orientujecie się czy można coś znaleźć w podliskich jeziorach i innych takich - jestem płetwonurkiem i znalazłbym jeszcze ze 2 zafascynowanych tego typu rzeczami...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2002 Share Napisano 1 Marzec 2002 tylko ad 2 przewodnicy pokażą wszystko udostępnią ponton tp tylko za ----------- kase !!!!!!!sam pytałem rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2002 Share Napisano 3 Marzec 2002 nie tylko za kase ale jak sie ich zna to i sami coś jeszcze ciekawego pokażą na co odrazu może nie zwrócisz uwagi:)pozdro michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.