bodek15 Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2005 widziałem już podobny temat ale jakoś propozycje były i na tym się skończyło. Proponuję zrzeszyć się w towarzystwo lubelskie ja i mój kolega na początek- czy ktoś jeszcze. Pomyślcie tylko wspólne wypady, wymiana doświadczeń i nowe teren, zmniejszenie kosztów poszukiwań. Pozdrawiam ( jestem z Lubartowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 W końcu się zrzeszymy :)Wszelkie info na temat stowarzyszenia na stronie lubelskich poszukiwaczy www.exploracjaa.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek11 Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Witam nie jestem z Lublina ale z uwagi iż w okolicy nie ma nikogo z piszczała...czemu nie?Ruski Bród Dęblin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Stowarzyszenie jednak powstanie,wszystko na dobrej drodze :)ziomek11 nie ograniczamy sie do samego Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek11 Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Witam i jestem zmechanizowany-Monti późno nadajesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Ziomek masz maila ode mnie.A ja mam ostatnio duzo na głowie i stąd opóźnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natek Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 No dokumenty są już w sądzie. Okazało się że odzew był bardzo duży. Więcej dla zainteresowanych pod tym linkiemhttp://members.lycos.co.uk/exploracjaa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Adres sie troche zmienił:teraz jest www.poszukiwania.abc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 HEJA JA TEZ JESTEM Z LUBLINA jestem zmotoryzowanym amatorem chetnie sie przyłącze by skosztować smak przygody leśnej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koMandir Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Witam! Trzeba przyznać,że poczynania Monti'ego i Bodka15 sa imponujące!! W końcu papiery dot. założenia stowarzyszenia są już w sądzie. Coś się wreszcie w Lublinie usza"...Gratuluje i tylo tak dalej!:-)Pozdrawiam,koMandir - także Lublinianin:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek15 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 koMandir dzięki za miłe słowa. Faktycznie nasz cel jest w zasięgu ręki więcej info na temat lubeskiego towarzystwa można znaleść tu http://www.poszukiwania.neostrada.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Per aspera ad astra.PowodzeniaMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Stowarzyszenie już istnieje :)))))))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Ja też jestem z Lublin city i chcę do stowarezyszenia-prosze o jakiś kontakt mail komkę itp!:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Na stronie www.poszukiwania.abc.pl jest zakładka Stowarzyszenie" i tam jest kontakt do Zarządupozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cukierrro Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 witam tak sie chcialem dowiedzec czy ktos tu jeszcze zaglada? tez jestem z lbna i fajnie by byl polatac z kims po okolicy w kilka piszczalek. gg 4797096 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koMandir Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Witam,cześć Cukierrro! Jest trochę ludzi z Lublina (chociaż np. ja nie posiadam wykrywki ;//). Na stronie www.poszukiwania.abc.pl znajdziesz wiecej osób z Lublina i okolicy.Pozdrawiam! koMandir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Mała poprawka: www.poszukiwania.xt.pl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.