wilhelm6 Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2005 Witam!Czy ktoś wie jakie są wymagania sprzetowe do tej gry? Jakoś w necie nie mogę nic na ten temat znaleźć.pozdrawiamwilhelm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allen26 Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 WITAM!!!Myślę że chodzi ci o Silent Hunter 2,bo ja o trzeciej części nie słyszałem ale może mam złe wiadomości, ja gram w drugą część na zabytkowym jak na te czasy kompie(450 mhz,64 mb karta grafiki i 256 ramu)i chodzi bez problemu,własnie jestem w ostatniej misji w kampanii,super gra!!Jakbyś miał jakieś pytania pisz na mailapozdrawiamallen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilhelm6 Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 WITAM!Jak najbardziej chodzi mi o Silent Hunter III (pozostałe dwie części mam). Gra miała się pojawić pod koniec zeszłego roku, ale premierę przesunięto na styczeń i już chyba jest. Zaciągnęłem obraz płyty z netu ale coś jest nie tak (zresztą myślę że to była podpucha). Z netu można ściągnąć trailery i po tym co widać gra zapowiada się rewelacyjnie.pozdrawiamwilhelm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allen26 Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 Aha tego nie wiedziałem że ma być 3 część,mi spoko chodziła na celeronie 450, 64 mb karta graficzna i 256 ramu, a czy ta 3 część to również dowodzenie niemieckim ubootem?bo tylko takie mnie interesują:))pozdrawiamallen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yautay Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Silent Hunter III - premiera 15 marzec.W Polsce dwa tygodnie pozniej ;o)cena 99zl. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.