wilhelm6 Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Napisano 10 Styczeń 2005 Witam!Czy ktoś wie jakie są wymagania sprzetowe do tej gry? Jakoś w necie nie mogę nic na ten temat znaleźć.pozdrawiamwilhelm6
allen26 Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 WITAM!!!Myślę że chodzi ci o Silent Hunter 2,bo ja o trzeciej części nie słyszałem ale może mam złe wiadomości, ja gram w drugą część na zabytkowym jak na te czasy kompie(450 mhz,64 mb karta grafiki i 256 ramu)i chodzi bez problemu,własnie jestem w ostatniej misji w kampanii,super gra!!Jakbyś miał jakieś pytania pisz na mailapozdrawiamallen
wilhelm6 Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 WITAM!Jak najbardziej chodzi mi o Silent Hunter III (pozostałe dwie części mam). Gra miała się pojawić pod koniec zeszłego roku, ale premierę przesunięto na styczeń i już chyba jest. Zaciągnęłem obraz płyty z netu ale coś jest nie tak (zresztą myślę że to była podpucha). Z netu można ściągnąć trailery i po tym co widać gra zapowiada się rewelacyjnie.pozdrawiamwilhelm6
allen26 Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 Aha tego nie wiedziałem że ma być 3 część,mi spoko chodziła na celeronie 450, 64 mb karta graficzna i 256 ramu, a czy ta 3 część to również dowodzenie niemieckim ubootem?bo tylko takie mnie interesują:))pozdrawiamallen
yautay Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Silent Hunter III - premiera 15 marzec.W Polsce dwa tygodnie pozniej ;o)cena 99zl. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.