mastatazo Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Napisano 4 Styczeń 2005 HEh jestem początkujący i nie moge pojąć niektórych rzeczy. Jeżeli kupuje dobry wykrywacz na militarke to pokazuje mi wszystkie monetki do 30 cm? Chce kupic dobry wykrywacz, ale nie jestem sprecyzowany co chce kopac. Nie chce jakiegos modelu który mi bedzie wyciagal jednoczesnie hełm z 1,5m i boratynke z 40 cm, ale cos co zgarnie militarke a i monetkami nie pogardzi. Pomozcie! A co z Bounty Hunterem TrackerIV? Opinie niby dobre, a na testach praktycznie zamyka tabele...
mastatazo Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Napisano 4 Styczeń 2005 Batek ma wyniki na monetkach. Na forum wypowiadaja sie na nim pozytywnie, wiec mysle ze to dobry wybor
Monti Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Batek? czy Bartek?Jezeli to drugie to poczekaj,bo na dniach ma sie pojawic jego godny nastepca.Sam jestem ciekaw tej premiery.Link: http://wykrywacz.to2.pl/pozdrawiamMonti
Grzechutor Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Witam,Bounty Hunter Tracker IV to wykrywacz przeznaczony raczej do poszukiwania różnych drobiazgów z metali kolorowych, podobnie jak o oczko wyżej od niego stojący Bounty Hunter Lone Star. Podobne osiągi bedzie miał również Rutus ULTRA.Pozdrwiam,Grzechutor
mastatazo Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Napisano 5 Styczeń 2005 ale nie zmienia to faktu, ze bartek dobry zarowno na militarke, jak i monetki... Czyli uniwersalny tak? Bo wlasnie czegos takiego potrzebuje
Monti Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Bartek to dobry sprzęt,znajdowałem i znajduję nim i duże i malutkie fanty. Najlepiej to skontaktuj sie ze sprzedawcą jeśli już jesteś zdecydowany.pozdrawiamMonti
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.