STG44 Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2005 Witam! Mam do was pytanko! chcialbym naniesc na swój helm kalkomanie wodna.Widzialem na Allegro 3 osoby które tym sie zajmuja (darek_koscinski,yanik i romper-pomper)który z nich ma najlepsze kalki??? pozdr.STG44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Kupowałem u dwóch z nich i sa niemalze identyczne jakosciowo. Z tym tylko , że nie umywają sie do np: słowackich (allegrowe najlepiej nakładac dwa razy bo trwałe strasznie nie są) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Bezwzględnym zwycięzcą jest tu Darek Kościński. Mówię oczywiście o jakości wykonania. Co do trwałości.. każda kalka Ci zejdzie paznokciem jeśli nie nałożysz jej na mokry jeszcze lakier. Rozumiesz? Kolega chciało po takiej operacji troszkę kalkę postarzyć (WH) żeby wygląda bardziej bojowo, ale nawet nożem mu to nie wychodziło ...Pzdr Anaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STG44 Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2005 dzieki za odpowiedz w taki razie zasugeruje sie chyba ceną,kupię tam gdzie bedzie najtaniej :-) chyba że jeszcze ktoś się odezwie.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Witam.Ja bym polecił rompera-pompera. Tarczki są bardzo dobrze wykonane i wierne oryginalnym.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LWGrenadier Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Tarczki yanik3 są idealną kopią i ich wytrzymałość jest spora. W paju wpadło mi w ręce kilka kompletów kalek produkcji kanadyjskiej (te same co sa na militaria 44) a potem dostalem do przetestowania pierwsze egzemplaze od yanika i kanada padła w przedbiegach. W tej chwili jest jeszcze opracowywany wzór LW i Polizei. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffanos Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 ja w 100% polecam yanika. Mam i trzymaja sie nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffanos Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 ja w 100% polecam yanika. Mam i trzymaja sie nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.