Skocz do zawartości

GARRETT

gumiś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dystrybutorem jest firma Talcomp z Krakowa. V2 Militaria jest naszym partnerem handlowym, natomiast Viking z Warszawy nie jest i nie był dystrybutorem firmy Garrett. Pozdrawiam, Grzegorz Talar, Talcomp, Kraków.
  • 4 weeks later...
Napisano
Ho. Ho.

Wątek powstał na początku stycznia, a w chwili obecnej sytuacja chyba uległa znacznej zmianie.

Z pewnością każdy interesujący się tym co się dzieje w branży, zauważył styczniowy znaczny spadek cen Garretta.

Nie jest chyba tajemnicą, że zapewne jest to spowodowane pojawieniem się w grze firmy z Warszawy (nazwa pada powyżej) posiadającej w ofercie wyroby Garretta, a nie będącej partnerem firmy Talcomp.

Tak więc firmie Talcomp wyrosła konkurencja - co jak wspomniałem zaowocowało spadkiem cen. Co więcej, odnoszę wrażenie, że nie jest to zwykła obniżka, ale WOJNA CENOWA.

O ile nie spowoduje to upadku jednej z firm (bo sieć współpracująca z dotychczasowym dystrybutorem CHYBA już nie wytrzymała) to fani Garretta na pewno skorzystają.

pozdrawiam,

proscan
Napisano
O ile wiem, w Polsce jeszcze nikt nie ma ACE 250.

W ciągu kilku dni mam jednak otrzymać jeden do pooglądania". Trudno mówić o jakichś wielkich testach przy takiej pogodzie (i przy moim wiecznym braku czasu).

Na pewno podzielę się moimi spostrzeżeniami.

pozdrawiam,

proscan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie