gumiś Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Napisano 1 Styczeń 2005 Witam.Mam prośbę czy ktoś z Was wie czy w POLSCE jest dealer wykrywaczy firmy Garrett.
jankos Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Talcomp w Krakowie, V2 Militaria we Wrocławiu, Viking w Warszawie - adresy znajdziesz w necie.Pzdr - jankos.
andarian Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Dystrybutorem jest firma Talcomp z Krakowa. V2 Militaria jest naszym partnerem handlowym, natomiast Viking z Warszawy nie jest i nie był dystrybutorem firmy Garrett. Pozdrawiam, Grzegorz Talar, Talcomp, Kraków.
twrozyna Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 stosowny dokument w zalączeniu, w razie pytan prosze o e-mail
proscan Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Ho. Ho. Wątek powstał na początku stycznia, a w chwili obecnej sytuacja chyba uległa znacznej zmianie.Z pewnością każdy interesujący się tym co się dzieje w branży, zauważył styczniowy znaczny spadek cen Garretta. Nie jest chyba tajemnicą, że zapewne jest to spowodowane pojawieniem się w grze firmy z Warszawy (nazwa pada powyżej) posiadającej w ofercie wyroby Garretta, a nie będącej partnerem firmy Talcomp.Tak więc firmie Talcomp wyrosła konkurencja - co jak wspomniałem zaowocowało spadkiem cen. Co więcej, odnoszę wrażenie, że nie jest to zwykła obniżka, ale WOJNA CENOWA.O ile nie spowoduje to upadku jednej z firm (bo sieć współpracująca z dotychczasowym dystrybutorem CHYBA już nie wytrzymała) to fani Garretta na pewno skorzystają.pozdrawiam,proscan
gumiś Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 Witaj PROSCAN.Czy może testowałeś GARRETTA ACE 250?POZDRAWIAM
proscan Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 O ile wiem, w Polsce jeszcze nikt nie ma ACE 250.W ciągu kilku dni mam jednak otrzymać jeden do pooglądania". Trudno mówić o jakichś wielkich testach przy takiej pogodzie (i przy moim wiecznym braku czasu).Na pewno podzielę się moimi spostrzeżeniami.pozdrawiam,proscan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.