maxikasek Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Napisano 30 Grudzień 2004 Może niezbyt związana z tematem, ale sie strzelaja ;-). Utknąłem na planszy Ucieczka z więzienia. Nie mogę spełnić ostatniego zadania. wszytkich już wybiłem, ale mapa pokazuje że mam wejść na dach budynku, ale nie ma tam wejścia. Pomocy.
J23 Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 Aby wydostać się z więzienia.Musisz uciec ciężarówką ,ale żeby to zrobić musisz wejść na dach i osłaniać Priboia ze snajperki.Wtedy właczy się intro i Thend.(na podstawie zeznań mojego syna Jarka)
maxikasek Napisano 16 Maj 2005 Autor Napisano 16 Maj 2005 i tu jest problem. Tyle wyczytałęm ale nie moge znależć drogi na dach>
J23 Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 ok posluchaj nie masz wejsc na dach tylko na daszek gdzie otwierales brame .i tam wejdz na dach wybierz bron o nazwie psg wlacz lunete i zaobaczysz jak priboi biegnie do cienzarowki i w tym momencie wlaczy sie intro wskoczysz na dach ciezarowki i w droge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maxikasek Napisano 20 Maj 2005 Autor Napisano 20 Maj 2005 znowu pomocy- misja na kosmodronie- jak dostac się do bunkra startowego? odłączyłem już paliwo i popsułem rkietę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.