Gość Napisano 26 Luty 2002 Share Napisano 26 Luty 2002 poszukuje map okolic częstochowy,min.lelowa z czasów 2 wojny , lub starszych .Próbuje dowiedzieć się czegoś o walkach jakie stoczył tutaj 7 częstochowski p.p .Interesa mnie też materiały dotyczące tych okolic.Z góry dziękuje.Prosze o kontakt każdego kto może mi w jakiś sposób pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2002 Share Napisano 27 Luty 2002 A mnie interesują walki 7 pal w okolicach Częstochowy i Janowa w dn. 1-3 września. Gdzie można zdobyć jakieś informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2002 Share Napisano 27 Luty 2002 Armia Kraków jest niezła, aczkolwiek temat tylko zasygnalizowany :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2002 Share Napisano 27 Luty 2002 Janow pomimo ze przekopany-wart nadal grzecu jak ktos tam chce kopac to przylaczam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2002 Share Napisano 27 Luty 2002 Ja tez sie przyłącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2002 Share Napisano 27 Luty 2002 no Arek jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Luty 2002 Share Napisano 28 Luty 2002 przyłącze się z miłom chęciom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Luty 2002 Share Napisano 28 Luty 2002 A czy ja coś wspomniałem o przekopywaniu Janowa? Interesuje mnie tylko ze względów czysto historycznych. Ale niektórym to się wszystko kojarzy tylko z jednym... :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2002 Share Napisano 1 Marzec 2002 Posiadam WIG-oską mape Częstochowy i jeśli was interesuje to skontaktujcie się zemną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.