Skocz do zawartości

!!!!!!Poszukiwacze w Tychach!!!!!!

DjOLO

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
To mam taka propozycje:
JA,DjOLO,crazy train i saper (wiesz o kogo chodzi DjOLO) mozemy sie wybrac np. na Wyry lub gdzies indziej tylko jak sniegi zejda bo teraz jest go bardzo duzo.Moze spotkanie w marcu lub polowa lutego?
Co wy na to?
Odpiszcie

No witajcie jeszcze nie mieliśmy okazji sie poznac ale mam nadzieje ze taka bedzie.Chetnie sie wybiore z wami na Wyry ale słyszałem ze tam wszystko przekopane,no ale mamy jeszcze czas zanim zima troche popuści,i moze razem cos wymyslimy.A moze miedzy Żory a Pszczyne wzdłuz torów kolejowych.Co wy na to?
Pozdrawiam i do zobaczenia.

Czołem

Jak będziecie się wybierać w teren to dajcie znać. Skrzykne chłopaków i może do Was dołączymy. Proponuje na wiosnę. Mamy pare ciekawych namiarów do sprawdzenia ;)

Pozdrawiam
d007

No witam mam kłopoty z gg ogólnie moj komp siada dobrze ze mam neta.Postaram sie poszukac na necie jakis namiarów dokładniejszych ,narazie musimy jeszcze czekac na wiosne .bedziemy cały czas w kontakcie .jak wyszukam cos ciekawego to dam znac,wy tez chłopaki poszperajcie w necie i na spotkaniu ustalimy gdzie zaczniemy nasz sezon(mam nadzieje ze owocny)Narazie pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Witam. Też jestem z Tychów i chętnie dołączę do nowej ekipy. Ze starą (ekipą oczywiście) sprawdzaliśy i Wyry i Gostyń i wzdluż rzeki Gostynki. Zawsze coś tam wyjdzie z ziemi. Czekam na termin spotkania.

Czołem Wall :)

Tak pamietam naszą wspólną wyprawe chyba to było jeszcze w 2003 roku jeżeli mnie pamięć nie myli.

Wyry to ciekawe miejsce aczkolwiek trzeba mieć dobry kontakt z leśnikami a to akurat udało nam się osiągnąć. Znamy to miejsce dosyć dobrze więc zapraszam nowych kolegów do przyłączenia się. Na wiosne jak tylko śniegi puszczą odezwe sie na forum celem zorganizowania jakiejś małej ekspedycji :)))

Pozdrawiam
d007

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
d007 ne ne utożsamiam sie z tą jednostką;/ tak jakoś wybrałem dawno temu i jakoś tak zostało:D to ze mam taki nick to ne oznacza ze jestem jakims ss-manem" heh jak Cie to uraziło albo kogoś innego z forum to wielkie sory:). pozdro :)

Ja mam do kolegów wielką prośbę. Jesteście początkujący więc możecie jeszcze nie wiedzieć. Istnieje takie niepisane prawo w środowisku poszukiwaczy, że zakopuje się po sobie dołki.
Niestety w lesie wyrskim w okolicach schronu polowego na Starej Pile" zauważyliśmy z kolegami NIEZAKOPANE dołki.
Wielce prawdopodobne, że tam kopaliście bo nikt ze starej gwardii" już tam nie kopie. Tam wychodzi sam drut kolczasty i góra śmieci.
Mamy dobre układy z leśnikami z Nadleśnictwa, mamy od nich przyzwolenie na poszukiwania ale my z naszej strony musimy przestrzegać pewnych regół. Jeżeli je złamiemy wtedy leśnicy się wkurzą i będzie po wszytskim.
Więc jeszcze raz proszę kolegów o zakopywanie dołków i nie niszczenie roślinności tak jak to jest możliwe.
Mam nadzieje, że kiedyś razem wyskoczymy w teren. Nas można spotkać prawie w każdy weekend przy schronie bojowym Sowiniec" w Gostyni.

Pozdrawiam
d007

Tutaj lato już jest a się nigdzie nie wybraliśmy :(
Jestem dość młody więc jak by to komu nie przeszkadzało to się chętnie wybiore na poszukiwania w okolicach Wyr,Tychówi Pszczyny.Czekam na odpowiedz.

Witam, ja też jestem z Tychów i chętnie się przyłącze. Co do niezakopanych dołków to też mnie szlak trafia jak to widzę, ale cóż wsioków nie brakuje. Poza tym kto kopie w okolicy tego schronu, przecież tam tylko drut ijeszcze raz drut, jak już ktos wspomniał. Ostatnio chodzę w okolice Żwakowa, tam jest chyba ciekawiej jeżeli zamierza się kolekcjonowac łuseczki. Uwaga na niewypały w rejonie wylotu z Al. Bielskiej,w lesie, ostatnio nogi mi się tam ugieły. Jak tylko zejdzie troche woda to wzywam saperow, bo jeszcze jakies dziecko to znajdzie.
Pozdrowienia dla wszystkich z Tychów i moze w koncu przestaniemy pisac i spotkamy sie wszyscy.
Pozdrowienia Grzegorz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie