DjOLO Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 Mam pytanie i prośbe.Mieszka ktoś w Tychach i zajmuje sie wykopkami,poszukiwaniem itp??Błagam niech ktoś sie odezwie bo nie mam z kim w pszyszłosci łazic z wykrywka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2005 Co nikt nie mieszka w Tychach ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikusz Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Ja mieszkam w Katowicach to mozemy sie gdzies umowic.Tylko narazie nie posiadam wykrywacza.Bede mial za niedlugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2005 No spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy train Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Cześć jestem z Tychów czasami szperam w ziemi.Masz moze namiary gdzie by było warto pokopać?????Narazie niemam samochodu ale to kwestia kilku tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 28 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2005 No ja dopiero jestem dopiero poczatkujacym poszukiwaczem.Ale jakos sie mozemy dogadac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikusz Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 To mam taka propozycje:JA,DjOLO,crazy train i saper (wiesz o kogo chodzi DjOLO) mozemy sie wybrac np. na Wyry lub gdzies indziej tylko jak sniegi zejda bo teraz jest go bardzo duzo.Moze spotkanie w marcu lub polowa lutego?Co wy na to?Odpiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2005 NO tez tak mysle tylko ja nie znam crazy train :(Ale jakios sie z niem pewnie dogadamy tylko niech odpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 DjOLO!zobacz inne posty(było sporo na forum. Temat: Poszukiwania w !!!TYCHACH!!!)pozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2005 Za bardzo nie rozumie m o co tobie chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy train Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 No witajcie jeszcze nie mieliśmy okazji sie poznac ale mam nadzieje ze taka bedzie.Chetnie sie wybiore z wami na Wyry ale słyszałem ze tam wszystko przekopane,no ale mamy jeszcze czas zanim zima troche popuści,i moze razem cos wymyslimy.A moze miedzy Żory a Pszczyne wzdłuz torów kolejowych.Co wy na to?Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 JA jestem chetny.Tylko trzeba by sie było spytać reszty :)Cos wymyslimy.POzdrawiam DjOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 3 Luty 2005 Autor Share Napisano 3 Luty 2005 No to ja moghe isc tylko musimy sie konkretnuiej dogadac.Cracy train podaj numer gg albo cus to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Czołem Jak będziecie się wybierać w teren to dajcie znać. Skrzykne chłopaków i może do Was dołączymy. Proponuje na wiosnę. Mamy pare ciekawych namiarów do sprawdzenia ;)Pozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy train Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 No witam mam kłopoty z gg ogólnie moj komp siada dobrze ze mam neta.Postaram sie poszukac na necie jakis namiarów dokładniejszych ,narazie musimy jeszcze czekac na wiosne .bedziemy cały czas w kontakcie .jak wyszukam cos ciekawego to dam znac,wy tez chłopaki poszperajcie w necie i na spotkaniu ustalimy gdzie zaczniemy nasz sezon(mam nadzieje ze owocny)Narazie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wall Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Witam. Też jestem z Tychów i chętnie dołączę do nowej ekipy. Ze starą (ekipą oczywiście) sprawdzaliśy i Wyry i Gostyń i wzdluż rzeki Gostynki. Zawsze coś tam wyjdzie z ziemi. Czekam na termin spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Czołem Wall :)Tak pamietam naszą wspólną wyprawe chyba to było jeszcze w 2003 roku jeżeli mnie pamięć nie myli. Wyry to ciekawe miejsce aczkolwiek trzeba mieć dobry kontakt z leśnikami a to akurat udało nam się osiągnąć. Znamy to miejsce dosyć dobrze więc zapraszam nowych kolegów do przyłączenia się. Na wiosne jak tylko śniegi puszczą odezwe sie na forum celem zorganizowania jakiejś małej ekspedycji :)))Pozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 ja mieszkam niedaleko dokładnie na Wesołej:) mam od niedawna wykrywacz i bym sie z kimś zgadał na wspólne kopanie:)waffen1987ss:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 waffen1987ss: co oznacza Twój nick ? Czyżbyś się jakoś utożsamiał z tą zbrodniczą organizacją czy to tylko taki szczeniacki wybryk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 d007 ne ne utożsamiam sie z tą jednostką;/ tak jakoś wybrałem dawno temu i jakoś tak zostało:D to ze mam taki nick to ne oznacza ze jestem jakims ss-manem" heh jak Cie to uraziło albo kogoś innego z forum to wielkie sory:). pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 zatem wielka prośba - zmień prosze nicka i nie raź nas nim, stracisz szacuneczek Kolegów tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 BYłem już z wykrywaczem praktycznie pierwszy raz ale niewiele znalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Ja mam do kolegów wielką prośbę. Jesteście początkujący więc możecie jeszcze nie wiedzieć. Istnieje takie niepisane prawo w środowisku poszukiwaczy, że zakopuje się po sobie dołki. Niestety w lesie wyrskim w okolicach schronu polowego na Starej Pile" zauważyliśmy z kolegami NIEZAKOPANE dołki. Wielce prawdopodobne, że tam kopaliście bo nikt ze starej gwardii" już tam nie kopie. Tam wychodzi sam drut kolczasty i góra śmieci. Mamy dobre układy z leśnikami z Nadleśnictwa, mamy od nich przyzwolenie na poszukiwania ale my z naszej strony musimy przestrzegać pewnych regół. Jeżeli je złamiemy wtedy leśnicy się wkurzą i będzie po wszytskim.Więc jeszcze raz proszę kolegów o zakopywanie dołków i nie niszczenie roślinności tak jak to jest możliwe.Mam nadzieje, że kiedyś razem wyskoczymy w teren. Nas można spotkać prawie w każdy weekend przy schronie bojowym Sowiniec" w Gostyni.Pozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Tutaj lato już jest a się nigdzie nie wybraliśmy :(Jestem dość młody więc jak by to komu nie przeszkadzało to się chętnie wybiore na poszukiwania w okolicach Wyr,Tychówi Pszczyny.Czekam na odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1977 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Witam, ja też jestem z Tychów i chętnie się przyłącze. Co do niezakopanych dołków to też mnie szlak trafia jak to widzę, ale cóż wsioków nie brakuje. Poza tym kto kopie w okolicy tego schronu, przecież tam tylko drut ijeszcze raz drut, jak już ktos wspomniał. Ostatnio chodzę w okolice Żwakowa, tam jest chyba ciekawiej jeżeli zamierza się kolekcjonowac łuseczki. Uwaga na niewypały w rejonie wylotu z Al. Bielskiej,w lesie, ostatnio nogi mi się tam ugieły. Jak tylko zejdzie troche woda to wzywam saperow, bo jeszcze jakies dziecko to znajdzie.Pozdrowienia dla wszystkich z Tychów i moze w koncu przestaniemy pisac i spotkamy sie wszyscy.Pozdrowienia Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.