Gość Napisano 3 Styczeń 2003 Napisano 3 Styczeń 2003 Prosze o pomoc!Na Allegro oferowany jest do sprzedaży hełm iracki - pustynna burza". No i O.K. kupiłbym go sobie, ale nie mam pewności, czy na pewno jest iracki, bo w Arsenale wrocławskim na wystawie hełmów jest właśnie taki, ale podpisany jako amerykański. Jeśli ktoś się na tym lepiej zna - proszę o odpowiedź!Pozdrawiam!
Gość Napisano 3 Styczeń 2003 Napisano 3 Styczeń 2003 CzescTo jest hełm iracki - mam też taki w swojej kolekcji. A co do Arsenału byłem tam ostatnio z kolega i zwrocilismy im uwage na kilka bledow m.in. ww hełm.PozdrawiamJarek
Gość Napisano 5 Styczeń 2003 Napisano 5 Styczeń 2003 Potwierdzam błędy występujące na wystawie hełmów w Aresenale we Wrocławiu. Poza tym wystawa jest bardzo ciekawa, głównie dlatego, że to jedyna chyba w Polsce taka ekspozycja hełmów - a ja właśnie hełmy kolekcjonuję. Przy okazji pobytu we Wrocławiu - warto ją zwiedzić (jest niedaleko Starego Rynku. Wg mnie również hełm na Allegro jest z Iraku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.