kris. Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 Do tej pory pracowałem tylko na Cyklopie 1 i Vikingu 6. Viking z dyskryminacją nastawioną na 0 bardzo słabo reaguje na małe kawałki żelaza lub cichnie ,a Cyklop w tej sytuacji piszczy jak głupi nawet z dyskryminacją.Militaria kompletnie mnie nie interesują więc szukam dobrego sprzetu na monety.Proszę o radę w wyborze nowego sprzetu.Nie odsyłajcie mnie do starych postów.
cortez Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Wszystko sprowadza się do zasadniczego pytania....-Ile możesz wydać ?
kris. Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 Do 1600 zł.Może to być uzywany sprzęt.
kriss Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 W tej cenie zakupisz MetaMaxa (bardzo dobry na monety),może nawet nowego.Mam - polecam
inio_01 Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 jesli nie spieszy ci sie z zakupem to poczekaj na ALL1 wymiata monetki jak szalony narazie widzialem testy i jestem pod wrazeniem boratynka z ponad 25 cm .na sondzie lezaly wyciete dyskryminacją kombinerki a on ja widzial cena zestawu wg. producenta to okolo 500 zl jak dla mnie to rewelka.
gumiś Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Inio co toza producent?Moze sam bym sie zdecydował.POZDRAWIAM REINFELD
inio_01 Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 ja sie zdecydowalem na niego mam zamowiony jeden z pierwszych egzemplarzy strona producenta : www.wykrywacz.to2.plPozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.