DjOLO Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 Mieszka ktos w Tychach lub w pobliskich okolicach.Bo nie wiem gdzie sa dobre miejssca do poszukiwan.
julianni Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Myslisz ze kos zdradzi Ci swoje dobre" miejsca ? Watpie :)
DjOLO Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 No raczej nie ale chocby tylko po to zeby dal kilka rad itp. Ale zawsze moze sie ktos znajdzie mily i powie ;)
duszan Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 No i ja też Jest nas tu troche Skąd ja Cię znam d007?? hehehehe ;-)PozdrawiamDuszan
DjOLO Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 a gdzie mieszkacie (w jakiej dzielnicy ) ??Chodzcie z wykrywaczami metali ??
puzon76 Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 To są kopacze. Chodzą ZA gościem z wykrywaczem i kopią. Jak pachołki jakieś. hi hi hipzdr puzon
torba5 Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Ja nie jestem z Tych a z Chorzowa ale błąkałem się po tamtej okolicy ,ciekawe są Wyry ale przekopane lecz dla chętnego zawsze coś się znajdzie,polecam też Ćwiklice pod Pszczyną mówili że nic tam nie ma a ja byłem trzy razy i zawsze jakieś małe fanty wpadły nic wielkiego ale frajda była jest jeszcze fajne miejsce też koło Pszczyny ale tego sam poszukaj po lewej od trasy na Bielsko może się spotkamy pzdr Rafi
DjOLO Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 Tylko że ja będe miał wykrywke dopiero tydzień po nowym roku :(Wielkie dzieki za informacje :)Obyśmy się spotkali.
d007 Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Hehe ja chodzę conajwyżej z dziewczyną ;)A tak na temat jest pare ciekawych miejsc, najlepiej byłoby się spotkać w terenie. Zresztą mamy swoją zgraną ekipę i nie tylko kopiemy ;)Puzon: jak już bedziesz miał łopatę to zapraszamy bo jak narazie tylko marudzisz :PPP
Mecenas Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Cała ta Wasza ekipa z Tychów jest jakaś śmieszna: wszyscy łażą tylko i gadają a nikt nie działa ;P
puzon76 Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Mecenas Teraz to nas obraziłeś. Na jakiej podstawie masz prawo pisać, że nic nie robimy. Składamy ci całościowe raporty? (jak chcesz to będziemy Ci się tłumaczyć z poczynionych kroków) Wyobraź sobie, że działamy i to maksymalnie jak tylko pozwala obecny okres. A pozatym sam jesteś śmieszny obrażając nas. Skup się lepiej na swoim zadaniu a resztę zostaw nam. pzdr puzon
DjOLO Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 No bo ja jestem początkującym poszukiwaczem" no i nie weim gdzie szukac :(Mam nadzieje mili panowie że udzielicie mi porad i wskazówek co do tego hobby .A jeśli można wiedzieć ile macie lat ?
d007 Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Mecenas: masz okres, znaczy ciotę ???DjOLO: odpowiednio dużo żeby znać sie na tych klockach, a wiedze raczej w pierwszej kolejnosci pozyskuje się z ksiązek lub z lekcji historii a potem od ludzi. Jak mamy CI odpowiadac na Twoje zapytania skoro nawet nie masz podstawowej wiedzy z działań wojennych na Śląsku. Jeżeli naprawde interesuje Cie temat poszukiwań militariów z wojny która rozgrywała się na terenie Śląska to zainteresuj się historią tych ziem, ludzi którzy o nie walczyli a potem ruszaj z wykrywką w teren. Inaczej gówno znajdziesz.Pozdrawiam i zapraszam w teren. Na wiosne coś zorganizujemy.d007
duszan Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Panowie błagam Was prosze o spokój !!!!!!! I wzajemne nie dogryzanie sobie wszystkim nam przyświeca jeden cel każdy wie co ma robić i wywiązuje sie z tych obowiązków doskonale. I nie pierzmy (jeśli są) brudów na forum ok.Jeśli chodzi o nas wiek to przedział wiekowy pomiędzy 20 a 30. Bardziej niż chodzeniem z wykrywaczem (co czynimy ale raczej okazyjnie od czasu do czasu) interesujemy sie fortyfikacjami szczególnie OWŚ i ich ratowaniem przed dewastacą i niszczeniem nasza grupa działa głównie na terenie powiatu mikołowskiego. Jeśli jesteś zainteresowany możemy się spotkać.Z poważaniemDuszan
DjOLO Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 Wielka szkoda :( :(Ponieważ ja jestem młodszy od was.
d007 Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 DjOLO: wiek nie ma znaczenia, liczą się chęci. Nieważne czy masz 16 lat czy 30. Więc zapraszamy do współpracy :)POzdrawiam d007
DjOLO Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 No to mnie pocieszyłeś bo chętnie gdzieś bym sie wybrał z doświadczonymi saperami" :)Tylko kiedy tak około i gdzie ?
Mecenas Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Chłopaki, luzu trochę. Gdybym chciał Was obrazić nie robiłbym tego tutaj i ani w jakikolwiek publiczny sposób... Widzę, ze granica między prowokacją a złośliwością okazała sie zbyt cienka...
DjOLO Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 No ja jeszcze nie działam bo nie mam wykrywki ale bede mial za jakies 2 tygodnie :)I wtedy sie zacznie.
d007 Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Spoko Michał ale nie wiem jaki cel miała ta Twoja prowokacja". Ja potrafię się śmiać ale w tym przypadku ani mnie ani kolegom nie jest do śmiechu.DjOLO: e tam wcale za doświadczonego sapera sie nie uważam ale jest w naszej ekipie pare osób z dość dużym doświadczeniem.Pozdrawiam d007
DjOLO Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 A powiedzcie mi czy jabel z allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37880439dla mnie (poczatkujacego) i zbieral militaria itp.Tylko mam ograniczone fundusze do 300 złoty.I czy jest dobry jak dla mnie??
OnyX Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38472383 jak juz to tego kupuje ejst podrasowany i ma kilka cewek , widziałem ta sztuke w aukcji i nawed nieżle sie spisuje :)pozdro -=OnyX=-
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.