baufan Napisano 25 Grudzień 2004 Autor Napisano 25 Grudzień 2004 pewnie juz robi sie wam niedobrze gdy czytacie to pytanie ale na wiosne chce kupic jakis tani wykrywacz,nastawiam sie na militaria i nie wiem co mam wybrac.warto kupic armand explorator albo jabel(obydwa z allegro)??ja nie mam pojecia bo to pierwsza wykrywka wiec prosze o pomoc.
Andreos Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 No fakt, że pytasz o coś, o czym sporo jest napisane na forum.Poszukaj trochę, a powinieneś znaleźć odpowiedź.Przy okazji dowiesz się trochę o samych wykrywaczach oraz czego nie kupować.
jaca2003 Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Gdyby Ci się chciało szukac to dalej już nie czytaj ale gdyby Ci się nie chciało to kup jabola i dalej też nie czytaj.Pozdrawiam
inio_01 Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 Bartek 3 z dopalka na militaria rewelacyjny a przy okazji jeszcze monet nazbieraszPozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.