wons Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 Witam. Mam prośbę. Potrzebuję wymiary, tj długość zaznaczonej części gruchy od pierścienia do elementu wchodzącego do części ze statecznikami. Potrzebuję też średnicę tej części przy rozpoczęciu zawijania" się blachy ku elementowi wchodzącemu do części stateczników.mam nadzieję, że nie nakręciłem zbytnio... pozdr. wons
wons Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 gruchy od 60,potrzebna mi długość i srednice. Mam troszku częsci i spróbuję se takową stworzyć :)pozdr
wons Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Napisano 23 Grudzień 2004 Koledzy!napewno ktos takową posiada :), niechaj zmierzy i poda mi wymiary. może prosba błacha ale naprawdę nie mam ich skąd wziąść :)pozd
Barnaba Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 witamwymiary zdjęte suwmiarką z oryginału lekko skorodowanego (widoczne resztki kalki). Pierwszy wymiar 152 mm, drugi 70 mm. pzdr świątecznieBarNabaaus DT. Eylau
wons Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 Wielkie dzięki kolego!zaraz po świętach zabieram się do pracy:)pozdr.
wons Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 a tak wygląda w trakcie rekonstrukcji Jeszcze raz dzięki kolego Barnabapozdr. woNsY
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.