Skocz do zawartości

Off topic: Adresy email

Gość Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę nie na temat eksploracji.
Zawsze dziwiłem się, dlaczego ludzie nie podają swojego adresu email na forum i w innych działach serwisu.
Teraz już wiem dlaczego. Zostałem zasypany emailami na wszystkie moje konta które w jakikolwiek sposób pokazały się w serwisie.
Ogłoszeniami pewnej firmy. Ci którzy je otrzymali wiedzą o jaką firmę mi chodzi. I możecie powiedzieć że znowu czepiam się bez powodu ale nie jest to w porządku wobec ludzi którzy zaufali nam i podali swoje adresy email publicznie.
I przypominam że od ogłoszeń jest dział Giełda. A spamerom że taka forma ogłoszeń często powoduje odwrotne skutki od zamierzonych.

Całkowita racja. Dostałem dziś spam (ten o którym piszesz). Gdyby mnie to interesowało poszukał bym sobie w sieci, a spam, delikatnie mówiąc drażni mnie. Tyle na ten temat.

Nie dziwcie się Panowie ! Wszak tonący brzytwy się chwyta.Może inne sposoby reklamy zawiodly i kasy starczylo na ostatnie połączenie on-line aby wcisnąć nam spama. Takich delikwentów rzeczywistość kopnie niebawem w niewypowiedziane. A swój adres i tak napiszę, by ktokolwiek normalny mógł się ze mną skontaktować !!! Pozdrawiam Waszmościów !!!

Co racja to racja.Dostalem choć nie chcialem na dwa konta ale i tak zostawiam maila bo przecierz zdecydowana wiekszość ludzi tu bywających jest normalna. Pozdrowienia.
Wittman.

To chyba na prawdę jakiś oszołom, bo ja tez dostałam na wszystkie mozliwe. Ale oficjalnie nie che się reklamować, to znaczy za pieniadze. Pewnie nic dobrego nie produkuje.

A nie pomysleliscie moze o dzialaniach odwetowych? Przeciez mozecie odeslac im informacje ze nie chcecie dostawac takich \ofert\", przy okazji mozna dodac jakis zalacznik (np. 1 MB plik) i wyslac taka wiadomosc 10 razy dla podkreslenia wagi waszych slow. Mozecie sie domyslec jakie skutki bedzie mialo takie dzialanie ze strony np. dziesieciu osob jesli ta firma pracuje na modemie.

PS. moze i jestem zlosliwy, ale ostatnio wk..ia mnie tupet roznych firm i firemek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie