tlim Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Ktoś, coś wie na temat tego wykrywacza?
tlim Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Chodzi oczywiście o Garretta Master Hunter 7X
mrand Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 Używałem go kiedyś przez trzy lata we wszystkich możliwych konfiguracjach (sonda 8, 12.5", elipsa oraz two-box). Znam szczegóły techniczne. Rozporządzam instrukcją obsługi i serwisówką. Czego chciałbyś dowiedzieć się o tym sprzęcie? PozdrawiamMrand
tlim Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Zastanawiam sie nad zakupem tego modelu wiec chcialbym wiedziec jak najwięcej na temat jego urzytkowania i zastosowań. Interesuje mnie przedewszystkim szukanie monet i innych drobiazgow zarówno na polach jak i w innym terenie. Chętnie dowiedzialbym się jaka jest Twoja ogólna opinia na temat tego wykrywacza, jego plusy i minusy. Wcześniej miałem trzy wykrywacze z podłokietnikami i nie wiem czy wersja bez jest ok?.Za odpowiedź z góry dzięki.
tlim Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Jeśli by to nie było problemem to proszę o odpowiedź na maila. Thx.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.