barteks Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Witam. Chętnie podyskutowałbym z kimś, kto działa w rejonie tzw kotła świdwińskiego".Biegam tam od ponad roku,znaleziska może nie porażają, ale za to udało mi się określić drogi, którymi poruszali się Niemcy, oraz miajsca większych potyczek.W końcu nie chodzi nam tylko o nachapanie się fantów".Przynajmniej mi nie o to chodzi.Pozdrawiam.
luger Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Witam.Bylem w rejonie kotła ze dwa razy i też nic powalającego nie znalazłem ale zawsze cos tam było;) Znam za to kogoś, kto drąży ten temat z 10 lat i ciągle tam wraca i uwierz (na słowo ;)) że nie brak tam powlajacych znalezisk bo widziałęm na własne oczy. Możemy nowy sezon zacząć od współnej wycieczki w rejon kotła. Pozdrawiam L.
barteks Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Nowy sezon???A co, ziemia już zamarzła?Na wycieczki mam zawsze chęć więc chętnie się z kolegą wybiorę.Czy ten ktoś to może Rafał, lub Piotr??
luger Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Nie to ktoś inny;) Ziemia nie zamarzła ale w zwiazku z okresem przedświątecznym i krótkim dniem wycieczki odkładam na nowy rok. W międzyczasie zasięgnę więcej informacji u znajomego pasjonującego się kotłem. Ale temat jest bardzo ciekawy. Pozdrawiam L.
barteks Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Więc do zobaczenia w sezonie 2005!A na marginesie, skąd jesteś?
gumiś Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 Czesc Wam odezwijcie się jak mozecie na GG 5925474 REINFELD( Bierzwnica )
barteks Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Napisano 19 Grudzień 2004 Chyba powinienem się cieszyć, że temat mało popularny.Mniejsza konkurencja!
fido Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 nie tak mało poprostu ludziki nie piszą.a propo jak znaleziska obok bukowca ruiny dawnego ośrodka wypoczynkowego jakieś 15 lat temu było cool.
fido Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 nie tak mało poprostu ludziki nie piszą.a propo jak znaleziska obok bukowca ruiny dawnego ośrodka wypoczynkowego jakieś 15 lat temu było cool.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.