julianni Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Witam bylem wczoraj w tych cholernych skrzynkach. Jakis chlopa kazal skrecic mi w las w prawo(oczywiscie znowu dotarlem w nocy grrrr....) wszystko fajnie widze ze droga kamienna kiedys byla mysle dobrze jade. a dalej co ? nie trafilem :( 80km na darmo. Jak trzeba jechac w tym zasranym lesie ? a ogolnie to wiecie ze tam sa wilki ? hehe natknalem sie na jednego wczoraj... debowqe lasy... :Dorientujecie sie czy skrzynki sa juz przekopane ? jest sens tam grzebac ? da sie zejsc do podziemnyvch kondygnacji ? napiszcie co wiecie.
pupil Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 coz..wiec tak..jak wyjedziesz ze skrzynek w strone lubochni to po prawej stronie w lesie mysle ze jakies 200 m od rozpoczecia sie alsu,moze wiecej,droga w prawo.nastepnie jadziesz ok 1km,moze mniej,ale zaczynasz byc czujnym w momencie gdy droga przechodzi w luk.wtedy po prawej stronie drogi zaczyna sie ten kompleks,neiraz mozna przez krzaki go przeoczyc,jest mocno zarosniety.wykrywaczem mozna znalezc duze ilosci przewodow eletr.ale jak to wszedzie,wiele osob lazi a jedna po nich cos znajduje.bylemw wielu miejscach ale niegdzie nie znalazlem podobnie wygladajacych instalacji.do do podziemi..watpie by tam byly.przelazilem to miejsce wiele razy,jestem instr.harc a mamy swa baze 3km stamtad.wiec zasadniczo byla to wielka atrakcja dla dzieciakow,na tych bunkrach wiele dzieciakow nauczylem podstaw wspinaczki.:)nie wiem jak dla innych dla mniesa one wielka zagadka.wygladaja na obiekt dla potrzeb lacznosci,ale czy to prawda?jak sie dobrze przyjrzec to widac miejsce jak dochodzilo tam torowisko od trasy kolej.tomaszow-koluszki.coz..pozdrawiam zpabianic i zycze sukcesow.podziel sie wynikami pupil13@interia.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.