Gość Napisano 17 Grudzień 2002 Napisano 17 Grudzień 2002 MAM KOPLETNY POCISK DO RUSKIEGO DZIAŁA 76 mm CZY JEST JAKAŚ STRONA OPISUJĄCA TĄ AMUNICJĘ Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Gość Napisano 17 Grudzień 2002 Napisano 17 Grudzień 2002 Masz ruski pocisk 76 mm? ho hoAle to chyba nie jest powód żeby krzyczeć?
vonadamski Napisano 18 Grudzień 2002 Napisano 18 Grudzień 2002 Witam!!!I po co Ci to? Chcesz wysadzic jakas sale w szkole czy siebie rozerwac? Ludzie szkoda mi was ale temat stary jak swiat.Z powazaniem vonadamski
merlin Napisano 18 Grudzień 2002 Napisano 18 Grudzień 2002 Ręce opadają !!!!Nie mam adresu linku , ale proponuję zgłosić się do najbliższej jednostki saperów. Powinni się zainteresować, może nawet udzielą jakiś informacji. Merlin
Gość Napisano 18 Grudzień 2002 Napisano 18 Grudzień 2002 śą takie strony- setki! szukaj po hasłem usługi pogrzebowe"....
yoony Napisano 18 Grudzień 2002 Napisano 18 Grudzień 2002 postaw pocisk wez mlotek najmniej kilogramowy popukaj a nastepnie jesli bedziesz w stanie napisz za ktorym razem walenal i jakie odniosles obrazenia:)
Łukasz Napisano 18 Grudzień 2002 Napisano 18 Grudzień 2002 Ja tam nic nie chce sugerować, ale powiem to jako małą ciekawostkę (jeśli można to tak nazwać) i przyład niedopilnowania wiejskich dzieci: Ostatnio kolega dzowni do mnie i mówi, że znalazł na wsi bardzo fajną łuskę. Wiedząc, że zbieram takie (jego zdaniem ) dziwactwa po 2 dniach mam łuske (a rczej jej połówkę) w domu. Okazało się, że dzieci znalazły radziecki pocisk od armaty przeciwpancernej wz.37, chcąc wyjąć kulę !!rozcieły!! łuskę na 2 elementy......... 1 z nich mam w domu.........
Gość Napisano 18 Grudzień 2002 Napisano 18 Grudzień 2002 LUDZIE NIE OSŁABIAJCIE MNIE SWOMI MONDROŚCIAMI ZBIERAM TAK JAK WY OD 20 LAT MAM EKSPONAT KUPIONY OD KOLEKCJONERA ZDEAKTYWOWANY PYTAŁEM POWAŻNIE A WY JAK DO DZIECKA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.