Skocz do zawartości

POCISK 76 mm

Gość olo 32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
MAM KOPLETNY POCISK DO RUSKIEGO DZIAŁA 76 mm CZY JEST JAKAŚ STRONA OPISUJĄCA TĄ AMUNICJĘ Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Napisano
Masz ruski pocisk 76 mm? ho ho
Ale to chyba nie jest powód żeby krzyczeć?
Napisano
Ręce opadają !!!!

Nie mam adresu linku , ale proponuję zgłosić się do najbliższej jednostki saperów. Powinni się zainteresować, może nawet udzielą jakiś informacji.
Merlin
Napisano
śą takie strony- setki! szukaj po hasłem usługi pogrzebowe"....
Napisano
postaw pocisk wez mlotek najmniej kilogramowy popukaj
a nastepnie jesli bedziesz w stanie napisz za ktorym razem walenal i jakie odniosles obrazenia:)
Napisano
Ja tam nic nie chce sugerować, ale powiem to jako małą ciekawostkę (jeśli można to tak nazwać) i przyład niedopilnowania wiejskich dzieci: Ostatnio kolega dzowni do mnie i mówi, że znalazł na wsi bardzo fajną łuskę. Wiedząc, że zbieram takie (jego zdaniem ) dziwactwa po 2 dniach mam łuske (a rczej jej połówkę) w domu. Okazało się, że dzieci znalazły radziecki pocisk od armaty przeciwpancernej wz.37, chcąc wyjąć kulę !!rozcieły!! łuskę na 2 elementy......... 1 z nich mam w domu.........
Napisano
LUDZIE NIE OSŁABIAJCIE MNIE SWOMI MONDROŚCIAMI ZBIERAM TAK JAK WY OD 20 LAT MAM EKSPONAT KUPIONY OD KOLEKCJONERA ZDEAKTYWOWANY PYTAŁEM POWAŻNIE A WY JAK DO DZIECKA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie