Gość Napisano 23 Grudzień 2002 Napisano 23 Grudzień 2002 A ja zyczę nam wszystkim, żebyśmy to my gonili za odkryciami a nie żeby nas goniła policja, straż leśna, konserwator zabytków, minister kultury i sztuki itd.Bo taka przygoda, to jest do ...Bez obrazy: ale Nie rzucim ziemi, ... gdzie leżą skarby"!Darz doł!
Gryf Napisano 23 Grudzień 2002 Napisano 23 Grudzień 2002 Witam!Ja tez sie dolaczem do wszystkich zyczen.Zycze wszystkim jeszcze odkrycia nowych kompleksow w Riese, znalezienia jajek Faberge oraz b.komnaty.A kolegom po fachu z NDW zeby troszke zmadrzeli i pokazywali to co jest naprawde w gorach sowich;-) a redakcji Odkrywcy zeby pisali najlepsze artykuly i zeby O. sie bardzo dobrze sprzedawal Pozdrawiam Gryf
Gość Napisano 23 Grudzień 2002 Napisano 23 Grudzień 2002 i ja dołączam sie do życzeń ... I życzę wszystkim ...Tyle znaleziski --ile wykopanych dołków. :-)
Gość Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 A ja życzę leciutkiej ziemi bez kamyczków, fantów w każdym dołku i na kazdym strychu,łagodnych komarów i leśników no i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT.pozdro Berthie
Gość Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Zima śniegiem posypała (...nie na długo)Nastał już świąteczny czas,Magia Świąt już dziś zapachniała,W oczach wszystkich Odkrywców widać blask.Niechaj spełni Wam się wszystko* ....(*czytaj: pełnych dołków,przyjaciół, odkrytych i do odkrycia tajemnic i wszystkiego co tam dusza zapragnie...) - Wesołych Świąt !!!
Gość Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Wszystkiego najlepszego,duzo Tygrysow,T-34,Panter oraz milych i pogodnych swiat zycze Wam przyjaciele na ten nowy rok.
jotes Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
Gość Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzen ,i tylko pełnych dołkow w Nowym Roku!!!życzy Fuchsp.s Do miłego spotkania gdzieś na szlaku!
Gość Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Przylaczam sie do zyczen. Oby nowy rok pozwolil kazdemu z Was odnalezc to czego szuka (i nie koniecznie zlota) :)pzodrrobert kudelski
Gość Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Niech Swieta Bozego Narodzenia przyniosa radosc z tego co jest, nadzieje na to co przed Wami, a usmiech i zyczliwosc na kazdy dzien Nowego Roku. Toper
Gość Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Z okazji Bożego narodzenia, pomyślności i wielu skarbów pod szpadlem życzy eksploratorom.UNDERGROUND
Gość Napisano 27 Grudzień 2002 Napisano 27 Grudzień 2002 Moje życzenia będa troche nie realne ale niech tam...... Aby w tym nowym roku zmądrzało nam prawo i abyśmy mogli wyjść z ukrycia......."tego sobie i wszystkim kolekcjonerom życzy Okejos
Gość Napisano 10 Styczeń 2003 Napisano 10 Styczeń 2003 Po nie codziennej konwersacji na chacie, z poszlaką zadumy, oddalam się do swego zagajnika, gdzie ogarnie mnie spokój i błogie wniebowstąpienie. Czego i Wam serdecznie życzę._DaRos_partyzant.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.