Skocz do zawartości

wesolych swiat i szczesliwego nowego roku

pupil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja zyczę nam wszystkim, żebyśmy to my gonili za odkryciami a nie żeby nas goniła policja, straż leśna, konserwator zabytków, minister kultury i sztuki itd.
Bo taka przygoda, to jest do ...
Bez obrazy: ale Nie rzucim ziemi, ... gdzie leżą skarby"!

Darz doł!
Napisano
Witam!Ja tez sie dolaczem do wszystkich zyczen.Zycze wszystkim jeszcze odkrycia nowych kompleksow w Riese, znalezienia jajek Faberge oraz b.komnaty.A kolegom po fachu z NDW zeby troszke zmadrzeli i pokazywali to co jest naprawde w gorach sowich;-) a redakcji Odkrywcy zeby pisali najlepsze artykuly i zeby O. sie bardzo dobrze sprzedawal
Pozdrawiam Gryf
Napisano
i ja dołączam sie do życzeń ... I życzę wszystkim ...Tyle znaleziski --ile wykopanych dołków. :-)
Napisano
A ja życzę leciutkiej ziemi bez kamyczków, fantów w każdym dołku i na kazdym strychu,łagodnych komarów i leśników no i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT.

pozdro
Berthie
Napisano
Zima śniegiem posypała (...nie na długo)
Nastał już świąteczny czas,
Magia Świąt już dziś zapachniała,
W oczach wszystkich Odkrywców widać blask.
Niechaj spełni Wam się wszystko* ....
(*czytaj: pełnych dołków,przyjaciół, odkrytych i do odkrycia tajemnic i wszystkiego co tam dusza zapragnie...)

- Wesołych Świąt !!!
Napisano
Wszystkiego najlepszego,duzo Tygrysow,T-34,Panter oraz milych i pogodnych swiat zycze Wam przyjaciele na ten nowy rok.
Napisano
Spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzen ,i tylko pełnych dołkow w Nowym Roku!!!
życzy Fuchs
p.s Do miłego spotkania gdzieś na szlaku!
Napisano
Przylaczam sie do zyczen. Oby nowy rok pozwolil kazdemu z Was odnalezc to czego szuka (i nie koniecznie zlota) :)

pzodr
robert kudelski
Napisano
Niech Swieta Bozego Narodzenia przyniosa radosc z tego co jest,
nadzieje na to co przed Wami,
a usmiech i zyczliwosc na kazdy dzien Nowego Roku.

Toper
Napisano
Z okazji Bożego narodzenia, pomyślności i wielu skarbów pod szpadlem życzy eksploratorom.

UNDERGROUND
Napisano
Moje życzenia będa troche nie realne ale niech tam......
Aby w tym nowym roku zmądrzało nam prawo i abyśmy mogli wyjść z ukrycia......."
tego sobie i wszystkim kolekcjonerom życzy Okejos
  • 2 weeks later...
Napisano
Po nie codziennej konwersacji na chacie,
z poszlaką zadumy,
oddalam się do swego zagajnika,
gdzie ogarnie mnie spokój i błogie wniebowstąpienie.

Czego i Wam serdecznie życzę.
_DaRos_partyzant.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie