U96 Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Prosze o radę :-}Posiadam bagnet lebela, wykopek w duzym stopniu zardzewiały i tym samym odpada klasyczne czyszczenia lub elektroliza. Postanowiłem go tylko lekko przetrzec szczotką bo inaczej się rozpadnie. Jakim specyfikiem (bezbarwnym) można go pokryć aby zachamować korozję i tym samym uniknąć pozostawienia charakterystycznych śladów na ścianie.Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.z szacunkiem VJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 środek do konserwacji broni, popryskaj, niech poleży z tydz zeby podeschło i nie brudziło (tłuste plamy)i chyba koniec, przynajmniej ja bym tak zrobiłpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 Dziękuję.z szacunkiem VJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comet.pl Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Hej! Jak masz bagnet w stanie jak poście problem z elektrolizą", to możesz go spokojnie pomęczyć. Nie jest tak źle, chociaż trafilem na taki co miał wżery na wylot. Nie dowiesz się dopuki nie spróbujesz. Czytałem ostatnio, że gość do konserwacji używa rozcieńczonego kaponu. pzdr. comet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 Dzięki.Zostalem przy metodzie mniej inwazyjnej i tak ladnie się prezentuje.Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.