Fendziu Napisano 29 Listopad 2004 Autor Napisano 29 Listopad 2004 Witam .Zwracam się z goroncą prożbą o pomoc, posiadam detektor Bounty Hunter Traker 4 niestety podczas eksplaatacji uszkodziłem przewód od cewki, po jego wymianie okazało się że piszczałka nawet bez niej piszczy niczym radiostacjia.Wniosek nasówa się jeden ZWARA , tylko gdzie? .Mimo wszelkich starań niezdobyłem schematu , dlatego też prosze o waszą pomoc.Licze nato że ktoś z szanownych kolegów posiada takowy i jest skłonny przesłać mi go na pocztę lub jeżeli potrafi to pomoże mi w usłunięciu usterki. Z niecierpliwością czekam na waszą pomoc, Pozdrawiam Bolszewik.
Fendziu Napisano 29 Listopad 2004 Autor Napisano 29 Listopad 2004 Mój adres Bolszewikkkslech@poczta.fm
ALL Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 WITAM.Odradzam samodzielną naprawę.Lepiej zleć to Firmie która ma już doświadczenia w takich naprawach,np PROSCAN.Adres znajdziesz w necie.Napisz do Pana Piotra napewno Ci pomoże.Pozdrawiam ALL.
proscan Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Aha, rozumiem. Dostałem email od Kolegi Fendziu, ale nie napisał, że przeciął przewód.Schematów z zasady nie udostępniam, ale moge wysłać rozpiskę gdzie podłączyć poszczególne kabelki, jeśli problem wystąpił we wtyczce od kabla.proscan
Fendziu Napisano 30 Listopad 2004 Autor Napisano 30 Listopad 2004 W zasadzie samo podłączenie przewodów od cewki to Pikuś ,tak się składa że wymieniam go poraz drugi i z samym podłączeniem czy rozebraniem cewki niemam problemu.Bardziej chodzi tu o sprawdzenie elektroniki ponieważ jak już pisałem wykrywka mimo niepodłączonej cewki non stop pika.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.