Gość Napisano 17 Luty 2002 Share Napisano 17 Luty 2002 W sobote odwiedzilem ruiny Hydrierwerke i... jestem pod duzym wrazeniem. Takiego nagromadzenia betonu w lesie dawno nie widzialem ;-) Kto jeszcze nie byl zachecam. Mam takze prosbe - czy ktos ma jakiekolwiek zdjecia z okresu dzialalnosci, plany itp?Bylbym wdzieczny za linki badz przeslanie na maila. pozdrowienia.....Raphael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2002 Share Napisano 17 Luty 2002 http://www.hydrierwerke.prv.pl/Mnie przejście z jednego końca na drugi zajęło prawie cały dzień...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Luty 2002 Share Napisano 19 Luty 2002 No i dodatkowo książeczka pana Henryka Mąki pt. Bremenhaven - statek śmierci. Opowiada ona o obozie pracy usytuowanym na tym statku z którego więźniowie szli do pracy właśnie do Hydrierwerke AG. Jest trochę opisów fabryki i relacje byłych więźniów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Luty 2002 Share Napisano 19 Luty 2002 Zwiedzajcie panowie (i panie) puki mozna.Wiadomosc z wczorajszego wydania G.Wyborczej:\agraniczne konsorcjum chce w miejscu bylej poniemieckiej fabryki benzyny syntetycznej w Policach wybudwac trzy elektrownie wiatrowe. Rozmowy trwaja....\"Osobiscie zaluje, ze wszyscy inwestorzy uciekaja ze Szczecina, ale w tym wypadku bardzo bym sie ucieszyl z takiej wiadomosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marzec 2002 Share Napisano 30 Marzec 2002 Jako Policzanin zdecydowanie popieram. Strona www.hydrierwerke.prv.pl jest nieskromnie dodam mojego autorstwa:)Pozdrawiam!Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.