Skocz do zawartości

Hitler - rise of evil part - Wasze wrazenia...

OnyX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wczoraj dopadłem film Hitler - rise of evil part myląc go z Upadkiem i okazało sie ze jest to film który był opisywany w jednym z odkrywcy tzn na kolorowaej stronie z mundurami byłu ujęcia z filmu ( mundury były z hero!!! ) .
Kanadyjski film odcinkowy ( ja mam wersje wszytskich odcinków - ok 4 godzin ), opowiadający o życiu Dolfa" od lat szczenięcych przez 1 wojne światową , mieszkania na ulicy , objęcia przewodnictwa nad partią nazi , stworzenie bojówek SA , wymyślenia loga parti", pobytem w więzieniu i pisania ksiązki, Gebelsa zajmującego sie propagandą, objęcie stanowiska Kancleza a na koniec objęcie włądzy po śmierci Hindenburga.
Film wg mnie doskonale opisuje Tyranie, zachowanie , problemy psychiczne Adolfa . Polecam ludzia który nielubia czytać ksiązek i nietylko, a chcą dowiedzieć sie jak po trupach Hitler do władzy. I warto obejzec go przed Upadkiem,

A mzoe ejszcze ktoś widział ten filmm i opdzieli sie swoimi uwagami na jego temet?

pozdrawiam -=OnyX=-
Napisano
Popieram.
Film zrobiony dla ludzi będących z książką na bakier (nie lubisz czytać - przynajmniej zobacz), nie kolidujący z powszechnymi opiniami o A.H., traktujący Adolfa tak jak chce tego większość ogółu - brak obiektywizmu. Słowem lipa.
pzdr
BarNaba
aus Dt. Eylau

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie