OnyX Napisano 20 Listopad 2004 Autor Napisano 20 Listopad 2004 Wczoraj dopadłem film Hitler - rise of evil part myląc go z Upadkiem i okazało sie ze jest to film który był opisywany w jednym z odkrywcy tzn na kolorowaej stronie z mundurami byłu ujęcia z filmu ( mundury były z hero!!! ) .Kanadyjski film odcinkowy ( ja mam wersje wszytskich odcinków - ok 4 godzin ), opowiadający o życiu Dolfa" od lat szczenięcych przez 1 wojne światową , mieszkania na ulicy , objęcia przewodnictwa nad partią nazi , stworzenie bojówek SA , wymyślenia loga parti", pobytem w więzieniu i pisania ksiązki, Gebelsa zajmującego sie propagandą, objęcie stanowiska Kancleza a na koniec objęcie włądzy po śmierci Hindenburga.Film wg mnie doskonale opisuje Tyranie, zachowanie , problemy psychiczne Adolfa . Polecam ludzia który nielubia czytać ksiązek i nietylko, a chcą dowiedzieć sie jak po trupach Hitler do władzy. I warto obejzec go przed Upadkiem,A mzoe ejszcze ktoś widział ten filmm i opdzieli sie swoimi uwagami na jego temet?pozdrawiam -=OnyX=-
Frozzer Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 ja widzialem, dla mnie lekko przydlugi, ale moze byc. taka sobie biografia adolfa
Barnaba Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Popieram. Film zrobiony dla ludzi będących z książką na bakier (nie lubisz czytać - przynajmniej zobacz), nie kolidujący z powszechnymi opiniami o A.H., traktujący Adolfa tak jak chce tego większość ogółu - brak obiektywizmu. Słowem lipa. pzdrBarNabaaus Dt. Eylau
puzon76 Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Główne wrażenia to: Hitler zboczeniec - sprawa z tą kuzynką czy córką kuzynki juz zupełnie nie pamiętam i z Ewą Braun.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.