aaaa.gggg Napisano 17 Listopad 2004 Autor Napisano 17 Listopad 2004 Witam prawdziwych poszukiwaczy.Chciałbym poruszyc temat który był wielokrotnie na Forum.Chodzi o ZASYPYWANIE DOŁKÓW!!!!!Dziś byłem w swoim miejscu gdzie szukam.Moim oczom ukazał sie przerażający widok!!Cala droga po której poruszają sie robotnicy leśni i Straż Leśna ZRYTA JAK PO BOMBARDOWANIU!!Mój kumpel,tak na marginesie w ogóle nie związany z eksploracją stwierdzil;K...,WCALE SIE NIE DZIWIE ŻE WAS GANIAJĄ".Najbardziej zabolało mnie to WAS"...JAK WALCZYĆ Z TYM CHAMSTWEM?To pytanie nurtuje mnie najbardziej.Może jakaś ogólnopolska akcja rozwieszania zafoliowanych plakatów typu POSZUKIWACZU!ZAKOP DOŁEK.TO ŚWIADCZY O TOBIE"Niech każdy w miejscu gdzie kopie zrobi cos takiego.Prosze o wypowiedz na ten temat.A moja cierpliwość już sie skonczyla...Moim marzeniem jest spotkać takie ścierwo czyt.pseudoposzukiwacza i wypróbować na nim prawy sierpowy.Takie male RSC w lesie.P.S.Nic nie znalazlem bo bylem zajęty zakopywaniem dołow!Jeszcze raz pozdrawiam prawdziwych poszukiwaczy i prosze o wypowiedz.
Kryniooo Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 Hmmmmm ,Najlepszym sposobem jest zakopywanie dołków po 20-30 nerwy same cie opuszczą i zaczniesz sie śmiać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.