HARRY Napisano 3 Listopad 2004 Autor Napisano 3 Listopad 2004 prosze o wszelkie info na ten temat,moze jakas instrukcja obslugi?moze ktos z tym chcodzil?pozdr
mrand Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Myślę, że chodzi Ci raczej o CoinMaster 5000. Instrukcję znajdziesz pod adresem: http://www.whiteselectronics.com/manualsw.phpKliknij Older Whites Metal Detector Manuals" i tam poszukaj. PozdrawiamMrand
HARRY Napisano 3 Listopad 2004 Autor Napisano 3 Listopad 2004 zgadza sie przekrecilem hehe,to stary wykrywacz i niestety tam go chyba nie ma.mam pytanie bardziej na militaria?monety?czy jest uniwersalny?warto go nabyc?
HARRY Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 naprawde nikt z tym nie smigal?prosze o jakies opinie.pozdrawiam
proscan Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Jest. Dobrze poszukaj w dziale Coinmaster. I to nawet dwa modele 5000 D. Sprawdź który jest Twój, bo to bardzo ważne. Jeden z nich ma tryb statyczny i dynamiczny a drugi tylko statyczny.proscan
HARRY Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 znalazlem dzieki,przeoczylem.moj ma 2 tryby pracy.prosze o jakas opinie.pozdr
HARRY Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 naprawde nikt nie mial doczynienia z tym sprzetem??
mrand Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Wyciągnąłem z dna szuflady dokumentację, pooglądałem schemat i w sumie raczej odradzałbym zakup tego sprzętu. Na dzisiejsze czasy jest już zbyt archaiczny (na schemacie widnieje data 13 Sty 1984). Wprawdzie jest protoplastą późniejszych modeli z serii 6000 i zawiera wiele do dziś stosowanych rozwiązań to sumarycznie jest już emerytem. Może gdyby zastosować nowszą sondę BlueMax950, ale to podniesie koszty i sens ogólny może się zatrzeć.Moja rada. Jeśli chcesz być zadowolony poszukaj sobie Whites'a w kolorze czarnym (co za przewrotność kolorystyczna :) z płaską czarną sondą typu BM950 (białe wypukłe sondy typu 6B wykazują znacznie mniejszą czułość). PozdrawiamMrand
proscan Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 No właśnie.Pytanie tylko czy Harry chce go kupić, czy go już ma i potrzebuje jakiejś porady co do obługi.Jeśli to pierwsze - to Mrand już poradził. Ja dodam, że jeśli cena będzie na poziomie 300-400zł to można ewentualnie kupić.Jeśli to drugie, to sprecyzuj swoje pytanie.Wątpię żeby tutaj znalazł się jakiś użytkownik tego modelu. Jakieś 10 lat temu miałem takowy w naprawie, więc co najmniej jeden egzemplarz w Polsce jest.Pozdrawiam,proscan
HARRY Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 dzieki za info.mialem okazje go nabyc,ale jednak zrezygnuje.jeszce raz dzieki.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.