Skocz do zawartości

A Prospector z Armanda ? Prosze o porade!

hawk21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam...
W koncu dokonalem wyboru..i zdecydowalem sie troche przypadkowo na ...Tesoro deLeona..Jestem wlasnie po pierwszym sprawdzeniu sprzetu i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony..Potwierdza sie to o czym pisalo tutaj wielu uzytkownikow wykrywaczy Firmy Tesoro...
Pozdrawiam
Arek
Napisano
Oj Kopi a ile znasz takich miejsc gdzie czołg jest zakopany na głębokości mniejszej niż 0,5m. Stawiasz zbyt wygórowane żądania.

Verte
Napisano
bylem kilkanascie razy w terenie i albo jestem nieprzecietniy matoł albo ten towar jest cos nie tak.probowalem roznych ustawien,duzo ich nie ma,i nic
Napisano
a ja mam penetratora od 1,5 miesiaca i tak bardzo nie narzekam.zasięg na dyskrymie nie jest taki zły.wykopałem sporo boratynek groszy i innych pierdól a w ostatni weeken 4 kopiejki z gdzies okolo 30 cm.Dlatego nie kumam jak gosć pisze ze mu co najwyżej czołg znajdzie na poł metra.Jedyne co mu można zarzucić to duży pobor mocy i wycie w niespodziewanych momentach.co prawda nie mam porownania z innym sprzętem.Nie wiem czy to dziwne ale na dyskryminacji zasięg jest dużo wiekszy.pozdro
Napisano
Ja teraz mam dwa, w tym penetratora armanda, i z przykrością muszę stwierdzić, że ten mój egz. jest kiepściutki. Wstyd było z chłopakami jeździć, bo jak porównywaliśmy parametry to na nówkach bateriach miałem gorsze wyniki od zarówno polskiego Smętka jak i wszystkich zagranicznych wyrobów (Tesoro, Bounty Hunter, Whites) A teraz jest na emeryturce, na którą zbytnio nie zasłużył.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie