AQUATOR Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 Szukam osób zainteresowanych współtworzeniem strony - galerii na temat poszukiwań. Aby nie stwarzać konkurencji dla innych serwisów strona ma opierać się na galerii zdjęć i linków do stron o tematyce historycznej. Nie jestem specjalistą w zakresie poszukiwań a jedynie hobbystą cierpiacym na brak czasu dlatego szukam chętnych do pomocy przy wypełnianiu strony treścią merytoryczną. Strona ta jest rozwinieciem pomysłu, który zrodził się na forum i raz już upadł. mam nadzieję że znajdą się osoby chętne do pomocy. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy bo nie chcę się narażać adminowi i wrzucać linku do strony.Pozdrawiam Aquator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AQUATOR Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 Oto link do wątku, w którym pomysł powstał:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=122100#123318 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.