tankista Napisano 29 Październik 2004 Autor Napisano 29 Październik 2004 witam!mam pytanie?jestem z trojmiasta i chcialbym poszukac militariow po sobieszewie jaki wykrywacz bylby najlepszy na poczatek?
Maćko Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 Było wiele razy na forum poszukaj.Zależy ile masz kaski...i wtedy wiesz na co możesz liczyć .Pozdrawiam
tankista Napisano 30 Październik 2004 Autor Napisano 30 Październik 2004 witam!wczytalem sie w wczorajsze opinie i zdecydowalem sie na zakup bartka 3 na poczatek na polatanie po lasach sobieszewa i swibna.Moze ma ktos ochote na wypad doksztalcic amatora moje koszty!cyekam na propyzcjie poydrawiam tom
inio_01 Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Wybor znakomity konstrukcja cieszaca sie ogolnym zainteresowaniem pelny profesjonalizm wyrobu , to nie tylko a poczatek" podejrzewam ze lasy sobieszowa po jego interwencji zostana gole" Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.