ZnaChoR Napisano 28 Październik 2004 Autor Napisano 28 Październik 2004 i to jest pytanie właśnie które mnie cały czas męczy!rozchodzi mi się o te z najwyższej półki oczywiście?!myślałem o firmach takich jak garrett,minelab,tesoro i modelach gti 2500, explorer II,Tejon.ale jakie jest wasze zdanie który wykrywacz jest najlepszy na monety wasym zdaniem??albo inaczej zapytam jaki wykrywacz byście sobie kupili gdybyście wygrali w TOTKA??albo jeszcze inaczej jaki model wykrywacza i z jakiej firmy jest waszym wilekim marzeniem??wasze wypowiedzi są dla mnie bardzo ważne, więc nie kłóccie się tylko odpowiedzcie na moje pytanie!!rozchodzi mi się o wykrywacz na wszelaką drobnice i na monety.pzdr.ZnaChoR
Grzechutor Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Witam,Odpowiedź na zadane pytanie brzmi: najlepszy na monety jest Minelab EXPLORER II.
mrand Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Radzę także wziąć pod uwagę http://www.consumer.minelab.com/default.asp?pageid=PRODUCT&template=PRODUCTCAT&cid=585&pid=1641&site=4 PozdrawiamMrand
Netcom Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Ja gdybym wygrał w totka to bym nic nie kupował tylko oddał się rozpuście i pijaństwu do końca życia. :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.