Gość Napisano 8 Wrzesień 2001 Share Napisano 8 Wrzesień 2001 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Wrzesień 2001 Share Napisano 8 Wrzesień 2001 To nie jest komentarz to jest pytanie skierowane do wszystkich co tutaj zajrzą i są zainteresowani archeologia polski.Chciałem się zapytac was co myslicie o beznadziejnej sytuacji polskiej archeologii tzn. brak funduszy na badania, skąpa literatura fachowa która by informowała sympatyków archeologii o odkryciach zaraz po fakcie a nie po kilku a nieraz kilkunastu miesiącach, no i sprawa najważniejsza iedzielne" wypady co niektórych poszukiwaczy-eksploratorów" na stanowiska archeologiczne.Czy ich postępowanie jest uzasadnione?Poprawcie mnie jesli myle sie w mojej ocenie sytuacji polskiej archeologii.Napiście mi co o tym sądzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Wrzesień 2001 Share Napisano 8 Wrzesień 2001 Zajrzyj pod adres http://republika.pl/skarbom/xa1.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.