kazik Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 Dziś wybraliśmy się z ekipą TPS-u do lasu. Teren był czysty". Z nudów zaczeliśmy kręcić filmik aparatem cyfrowym.Efekty tej zabawy znajdziecie tu:http://michal.mr-servers.net/video_gdakk/tps.zip [10MB]Filmik umieściłem również na stronce http://www.eksploracja.glt.plmiłego oglądania :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOCIK Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 taaaa.....i widzicie - Ci goście zakopali po sobie dołki.....hehehepozdr Zocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 Nie tylko dołki ........:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 25 Październik 2004 Autor Share Napisano 25 Październik 2004 a tak się skończyła nasza zabawa ostatnim razem :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 WitamPo obejrzeniu filmu od razu poprawił mi się humor !!!!!Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 Naszczęście u nas w lasach tylko usałki", Dziw...nożony itp. jak to zwał to zwał ganiajo:-{) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 Na pierwszy rzut oka, sądziłem że coś z kołem przy aucie i naprawialiście. Przy ładowaniu zdjęcia (modem:-( patrzę a tu spodnie jakieś zbyt czyste jak na wykopki no i okazało się takie cuś he he... dobre sobie;-) A filma właśnie ściągam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.