Gość Napisano 9 Luty 2002 Share Napisano 9 Luty 2002 Ostatnio na zlocie było durze zainteresowanie wykrywaczami. Proponuje w trakcie najbliższego zlotu zorganizowanie zawodów z piszczałkami czekam na opinie na ten temat.(Własność pomysłu SZAKAL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2002 Share Napisano 9 Luty 2002 Z tego co pamiętam, to pierwsze zawody odbyły się w Spale. Potem był Wojanów-Bobrów. Więc nie wiem jak to będzie z prawami do pomysłu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2002 Share Napisano 9 Luty 2002 moze nie tyle zawody co porownanie wlasnosci sprzetu to by bylo pomocne dla wielu z nas noszacych sie z zamiarem kupna a nie wiedzacych co wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2002 Share Napisano 9 Luty 2002 Nie przypisuje sobie wymysłu organizowania zawodów z piszczałami tylko dodaniem nowego punktu do zlotu aby był bardziej interesujący i zarazem nie przeczesze aby poprzedni zlot był mało atrakcyjny co zawdzięczamy organizatorom i uczestnikom. Myślę ze pomysł może się przyjąć wśród uczestników a dystrybutorzy i producenci mogą zaprezentować swój sprzęt w terenie a nie na slajdach. (bardzo odbiegających od tematu)Wiele osób po kupnie detektora jest rozczarowanych ich możliwościami jedni tłumaczą to sobie, że kupili za tanio a drudzy że ich oszukano a prawda jest po środku.Możemy wymienić się informacjami a potencjalny nabywca niech sam wyciągnie swoje wnioski jaki sprzęt jest dla niego odpowiedni.Szakal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2002 Share Napisano 9 Luty 2002 do YoonyNie mogę zajażyć kontekstu wlasnosci sprzetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Luty 2002 Share Napisano 10 Luty 2002 Może tematem kolejnej ankiety zrobię model posiadanego i używanego przez eksploratorów wykrywacza ?? Ciekawi mnie jakie będą wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Luty 2002 Share Napisano 11 Luty 2002 zrób, zrób, będzie to ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Luty 2002 Share Napisano 11 Luty 2002 A gdzie i kiedy jest ten zlot ???????????????????Kto jest organizatorem i do kogo sie mozna zgłaszać ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.