Skocz do zawartości

Zlot 2002-zawody z wykrywaczem

Gość Szakal

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio na zlocie było durze zainteresowanie wykrywaczami. Proponuje w trakcie najbliższego zlotu zorganizowanie zawodów z piszczałkami czekam na opinie na ten temat.
(Własność pomysłu SZAKAL)

Z tego co pamiętam, to pierwsze zawody odbyły się w Spale. Potem był Wojanów-Bobrów. Więc nie wiem jak to będzie z prawami do pomysłu :)

moze nie tyle zawody co porownanie wlasnosci sprzetu to by bylo pomocne dla wielu z nas noszacych sie z zamiarem kupna a nie wiedzacych co wybrac

Nie przypisuje sobie wymysłu organizowania zawodów z piszczałami tylko dodaniem nowego punktu do zlotu aby był bardziej interesujący i zarazem nie przeczesze aby poprzedni zlot był mało atrakcyjny co zawdzięczamy organizatorom i uczestnikom.
Myślę ze pomysł może się przyjąć wśród uczestników a dystrybutorzy i producenci mogą zaprezentować swój sprzęt w terenie a nie na slajdach. (bardzo odbiegających od tematu)
Wiele osób po kupnie detektora jest rozczarowanych ich możliwościami jedni tłumaczą to sobie, że kupili za tanio a drudzy że ich oszukano a prawda jest po środku.
Możemy wymienić się informacjami a potencjalny nabywca niech sam wyciągnie swoje wnioski jaki sprzęt jest dla niego odpowiedni.
Szakal

Może tematem kolejnej ankiety zrobię model posiadanego i używanego przez eksploratorów wykrywacza ?? Ciekawi mnie jakie będą wyniki.

A gdzie i kiedy jest ten zlot ???????????????????
Kto jest organizatorem i do kogo sie mozna zgłaszać ???????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie