Skocz do zawartości

Szukam kolegi z Głogowa

gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czesc mam 14 lat mieszkam w Głogowie moją pasją jest poszukiwanie skarbów zresztą wszyscy na tej stronie są podobnego zdania ale ok z powodów materialnych rodzice karzą mi poczekać jeszcze z rok aż będą mogli kupic mi wykrywacz dlatego też szukam kogoś z kim mógł bym się wybrać na podobną wyprawę i kto ma wykrywacz.Dotychczas kopałem na dziko i znalazłem kilka odznak pistolet i niemca u babci na ogródku przy ulicy strmykowej.
Napisano
Witam! Jesteśmy grupą z Głogowa, która często i prężnie poszukuje znalezisk w okolicach miasta i nie tylko. Jeśli jesteś zainteresowany wypadami na wykopki przy udziale piszczałek w charakterze obserwatora to odpowiedz na mojego maila - wówczas podam Ci telefon do mnie i ugadamy się kiedy będziemy ruszać na wykopki. Jest nas 4 i każdy ma swój sprzęt. Z góry uprzedzam że sprawdzamy różne miejsca i nie zawsze się coś trafia, ale czasami można sie nieźle obłowić. Daj znać. Pozdrawiam Fenrir.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie