qsma Napisano 21 Październik 2004 Autor Share Napisano 21 Październik 2004 No i kto odpowie mi na to pytanie????? i oczywiście gdzie????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Nie było zlotu Odkrywcy.Jesienią był zlot zorganizowany przez Oblicza Historii w Toruniu.Nie był nagłośniony na forum,bo Odkrywca dużo mówi na temat integracji naszego środowiska,ale bardzo mało w tym kierunku robi.O jesiennym zlocie w ubiegłym roku też nie było żadnych zapowiedzi,ale piękne relacje z odbytego były.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Tak , tylko że przynajmniej ja wolałbym być na zlocie niż czytać relacje. Do dziś jak pomyślę że przegapiłem spotkanie w Karolince" - to wyć mi się chce i grunwaldówki" braknie : ((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Trzeba będzie na wiosnę pomyślec o organizacji takiej imprezy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.