Skocz do zawartości

Jakie są różnice pomiędzy wykrywaczami: W-3-P a W-4-P ???

konger

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pytanie takie jak w temacie, może ktoś się orientuje jakie są różnice, może ktoś wie jakie są parametry tego drugiego? Niedawno go dostałem od znajowego... I już pierwsze fanty się trafiły...

pozdrawiam

Konger
Napisano
ale mi sie dzisiaj wzieło na pisanie :)) UWAGA! Dane teoretyczne( sprawdzają się przy nowym sprzecie, w dodatniej temperaturze)
W-3-P 4,8 KG - komplet, duża moneta - 8 cm, mina ppanc ( hełm) 40-45 cm, do użycia aw płytkiej wodzie

W-4-P 5,25 komplet, duża moneta- 10 cm, mina ppanc ( hełm)- 65 cm, w wodzie do 20 m!

jeden i drugi na pełnych bateriach ( 4,5 V) - 200 godzin pracy. Szczerze nie polecam. Do nabycia u Rosjan-IMP-2 - w porównaniu z w/w rewwelacja za okolo 200-300zł!
mooneta- 10 cm, złota obrączka - 20 cm, pistolet- 40 cm, wazy 2 kg!
Pozdrawiam
Napisano
Czy on się tak nazywa IMP-2 ?? Żadnych innych oznaczeń? Inna sprawa to fakt, że W-4-P jest cięzki... Ach te bolące ręce...
Napisano
Tylko nie pomyl z IMP-1 ciężki jak cholera i zasięg słabiutki.
Napisano
a nie warto pociupać i złozyć sobie forse np. na Smętka? To mimo wszystko nie najgorszy wykrywacz o niebo lepszy od w/w wojskowych.
Napisano
No wiecie, ten wykrywacz dostałem od znajomego. Więc nie będę wybrzydzał... Z czasem może pomyślę o kupnie innego, lepszego wykrywacza, ale to się wiąże nierozerwalnie z kasą, której nie mam, bo nie pracuję. Gdy znajdę jakąś robotkę to wtedy mogę pomyśleć o odkładaniu, a teraz z kieszonkowego to trochę ciężko, tym bardziej, że niedawno samochód kupiłem :)))

Pozdrawiam

Konger

www.zgr.szczecin.of.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie