Gość Napisano 5 Luty 2002 Share Napisano 5 Luty 2002 szukam kogoś kto ma duzo informacji na temat Tannenberg1914 lub chociażby mógłby mi podać jakieś żródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2002 Share Napisano 6 Luty 2002 mam teochę ciekawych informacji na ten temat z wycinków z \Gazety Olsztyńskiej\", dobre opisy. Natomiast jest książka \System fortyfikacyjny w byłych Prusach Wschodnich do 1935 roku\", nie pamiętam autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2002 Share Napisano 6 Luty 2002 możemy się jakoś skotaktować - w sprawie wycinków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2002 Share Napisano 7 Luty 2002 ok podaje mojego emila adajed@hoga.pl podam ci wtedy więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2002 Share Napisano 7 Luty 2002 Może lepiej do samego autora z Gazety Olsztyńskiej? Mogę przesłać pdf-y.UkłonkiSebastian Mierzyński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 ŁACH ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 wittman jak jesteś zainteresowany Tannenbergiem to mogę Ci służyć radą i pomocą militarium@hoga.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2002 Share Napisano 16 Marzec 2002 I coś ciekawego znalazłeś w rejonie Tannenberga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.