Gość Napisano 4 Luty 2002 Napisano 4 Luty 2002 Z przekazu ustnego wiadomo mi,że w Michałkowej idąc ulicą Młyńską w kierunku Walimia ok. 700 m przed ośrodkiem kolonijnym Biała sowa po lewej stronie za rzeką Młynówka w lesie istnieje podobno odstrzelona po wojnie sztolnia .Czy to jest prawda ?.
Gość Napisano 6 Luty 2002 Napisano 6 Luty 2002 Przy najbliższej okazji sprawdze to,i Ci napisze czy cos tam jest.Ciekawi mnie gdzie mieszkasz.Odpisz mi majlem.Pozdrowienia Jasiek
Gość Napisano 7 Luty 2002 Napisano 7 Luty 2002 Byłem tam dzisiaj zerknąć i nic ciekawego tam nie zauważyłem.
Gość Napisano 8 Luty 2002 Napisano 8 Luty 2002 Zgadzam sie z Tobą,że nic ciekawego tam nie widać.Zapewne wiesz jak doskonale niemcy maskowali coś co chcieli ukryć.Wypadało by urzyć geo-radaru.Może tam coś być.Ale ile w tym prawdy nie wiadomo.Okolice trochę znam, tam jest trochę dziwnych miejsc.Najczęciej poruszam sie w oklicy Włodarza Sokolca i Osówki.Mam tam trochę znajomych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.