Skocz do zawartości

nowy ultra

rigel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dawno temu napisałem recenzje Smętka. Myslałem,że dam dobry przykład i takich lub podobnych recenzji będzie więcej. Niestety 90 % postów to pusta gadanina i nic poza tym. pytanie zadałem cenowo i zadaje je jeszcze raz. nie chodzi mi o tylko porównanie cenowe , ale okreslenie czy nowa ultra stanowi jakiś skok jakościowy w śród polskich wykrywaczy. Czy jest lepsza od Smętka HS - 3 ( do poszukiwania monet i kolorowej drobnicy ) i gdzie miesciłby sie rutus ultra ze swoimi parametrami, ergonomią jakoscia wykonania na tle wykrywaczy zachodnich. I jescze jedno chciałbym ,żeby to dać jakieś zachodnie odpowiedniki Rutusa Ultra.

pozdrawiam Merlin

P.S. Sorry za wskazanie HS 3, ale dla mnie wsród polskich wykrywaczy to jakiś punkt odniesienia.
I jeszcze jedno. W Odkrywcy" jak nie ma recenzji sprzetu tak nie ma.
Napisano
merlin dla mnie najlepszym porównaniem sprzętu jest przypadek wspólnych poszukiwań właścicieli 2 różnych wykrywek. Machają nad tym samym fantem i jakoś można to porównać , tak porównywałem Cyklopa z Tesoro De leonem i HS 3 z Rutusem + ,
Napisano
Do Raneda !!!
To Pan sieje zamęt w wątku o Rutusia Ultra. A Pana F.. O.. " świadczy o bardzo wysokim poziomie " prowadzenia przez Pana dyskusji. To zresztą było do przewidzenia. Nie mam ochoty rozmawiać na tak prymitywnym i prostackim poziomie, z rynsztokową angielszczyzną, maskowaną skrótem.
Ktoś słusznie zauważył, że ... Raned ma zawsze rację ...", więc pozostawiam Pana, z tym pańskim zarozumiałym i pełnym wyższości wobec tych, którzy Pana nie słuchają, zdaniem.
bez pozdrowień
...
Napisano
Witam!

Takie nicki jak (...) powinny być zakazane. Za chwilę pojawi się ktoś (,,,) albo (.,.) I nie wiadomo o co chodzi.

Edik
Krzysztof Pika
Festung Kościan
Napisano
Nie ma co się czepiać Edik. Zalogowani czy nie. Z takim nickiem czy innym, i tak jesteśmy na swój sposób anonimowi. Nie widzę potrzeby żeby się ujawniać bez powodu. Nicka moż na zmieniać choćby pięćdziesiąt razy dziennie. W sieci samemu trzeba dbać o sens czy kulturę swoich wypowiedzi. Poza tym forum odwiedzają lub czytają osoby, które mogą nam również zaszkodzić, a nie tylko pomóc.

Po prostu szanujmy się nawzajem

Pozdrawiam
Andreos

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie