proscan Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Merlin, to już lepiej włożyć odbezpieczony granat do latryny, niż zadawać tego rodzaju pytanie na forum.:-)proscan
merlin Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Dawno temu napisałem recenzje Smętka. Myslałem,że dam dobry przykład i takich lub podobnych recenzji będzie więcej. Niestety 90 % postów to pusta gadanina i nic poza tym. pytanie zadałem cenowo i zadaje je jeszcze raz. nie chodzi mi o tylko porównanie cenowe , ale okreslenie czy nowa ultra stanowi jakiś skok jakościowy w śród polskich wykrywaczy. Czy jest lepsza od Smętka HS - 3 ( do poszukiwania monet i kolorowej drobnicy ) i gdzie miesciłby sie rutus ultra ze swoimi parametrami, ergonomią jakoscia wykonania na tle wykrywaczy zachodnich. I jescze jedno chciałbym ,żeby to dać jakieś zachodnie odpowiedniki Rutusa Ultra. pozdrawiam MerlinP.S. Sorry za wskazanie HS 3, ale dla mnie wsród polskich wykrywaczy to jakiś punkt odniesienia.I jeszcze jedno. W Odkrywcy" jak nie ma recenzji sprzetu tak nie ma.
past Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 merlin dla mnie najlepszym porównaniem sprzętu jest przypadek wspólnych poszukiwań właścicieli 2 różnych wykrywek. Machają nad tym samym fantem i jakoś można to porównać , tak porównywałem Cyklopa z Tesoro De leonem i HS 3 z Rutusem + ,
merlin Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Past , am oze coś więcej na ten temat. Właśnie przymierzam się do czegoś nowego na monety
... Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Do Raneda !!!To Pan sieje zamęt w wątku o Rutusia Ultra. A Pana F.. O.. " świadczy o bardzo wysokim poziomie " prowadzenia przez Pana dyskusji. To zresztą było do przewidzenia. Nie mam ochoty rozmawiać na tak prymitywnym i prostackim poziomie, z rynsztokową angielszczyzną, maskowaną skrótem.Ktoś słusznie zauważył, że ... Raned ma zawsze rację ...", więc pozostawiam Pana, z tym pańskim zarozumiałym i pełnym wyższości wobec tych, którzy Pana nie słuchają, zdaniem.bez pozdrowień...
Edik Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Witam!Takie nicki jak (...) powinny być zakazane. Za chwilę pojawi się ktoś (,,,) albo (.,.) I nie wiadomo o co chodzi.EdikKrzysztof PikaFestung Kościan
Andreos Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Nie ma co się czepiać Edik. Zalogowani czy nie. Z takim nickiem czy innym, i tak jesteśmy na swój sposób anonimowi. Nie widzę potrzeby żeby się ujawniać bez powodu. Nicka moż na zmieniać choćby pięćdziesiąt razy dziennie. W sieci samemu trzeba dbać o sens czy kulturę swoich wypowiedzi. Poza tym forum odwiedzają lub czytają osoby, które mogą nam również zaszkodzić, a nie tylko pomóc. Po prostu szanujmy się nawzajemPozdrawiamAndreos
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.